Eláruljuk, miért vonzódnak a nők az idősebb férfiakhoz

Eláruljuk, miért vonzódnak a nők az idősebb férfiakhoz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Eláruljuk, miért vonzódnak a nők az idősebb férfiakhoz

Akkor valószínűleg foglalkoztatott már a kérdés, hogy ez mégis miért van így. Szakértők szerint igazából több oka is lehet ennek, és úgy gondolják, leginkább az alábbi 5 dolog miatt vonzódnak a nők az idősebb pasikhoz!

Érettebb jellemük van, tény.

Köztudott tény, hogy a nők korábban érnek, mint a férfiak. Ezért van az, hogy egy 16 éves tinédzser lány sokkal érettebben tud gondolkodni, mint egy ugyanennyi idős fiú – legalábbis az esetek többségében, hiszen kivételek mindig voltak, és lesznek is. Ez egyáltalán nincs kőbe vésve!

De sok esetben a nők azt látják, hogy a koruk beli férfiak még mindig gyerekesebben gondolkodnak, nem igazán nyitottak az elköteleződésre, míg egy idősebb férfivel több közös vonást is felfedeznek egymásban.

Emiatt megbízhatóbbnak látják őket, és úgy vélik, velük biztosabb lenne családot, közös jövőt tervezni

Több a tapasztalatuk.

Mivel többet éltek, így érthető, hogy több tapasztalatot is gyűjtöttek fiatalabb társaiknál. Amikor azt látod, hogy egy férfivel nem csak jól elbeszélgetsz, de tanácsokat tud adni, mert már járt hasonló helyzetben, úgy sokkal nagyobb biztonságban érezheted magad a kapcsolatotokban.

Nagyobb támasznak tűnik, és nem érzed azt, hogy neked kell egyedül megoldanod a gondjaidat (sőt, sok esetben a közös problémáitokat). Így már önmagában a tény, hogy a másik félnek több élettapasztalata van, jó pontnak számít.

Nem drámáznak annyit.

A nők általában sokkal érzelmesebbek, mint a férfiak, így biztosan nálad is vannak olyan napok, amikor sokkal erőteljesebben dúlnak benned az érzelmek, és apróságokon is fenn akadsz.

Egy idősebb férfi tudja, hogyan kezelje ezeket a helyzeteket, és nem megy bele a drámázásba sem. Persze vele is vannak konfliktusok, viták, de ő inkább leül, és nyugodtan beszéli meg veled, ahelyett, hogy napokig kiabálnátok egymással.

Fiatalabb fejjel nem olyan egyszerű így gondolkodni, és ha most felidézed az első kapcsolataidat, valószínű, hogy ott mindketten sokkal hangosabban vitatkoztatok, mint ahogy azt például most teszed.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

5 hozzászólás

 • M.Marus Kate
  2020.10.17., 23:40

  Hülyeség.
  1. Apakomplexusuk van.
  2. Arra az idősebb férfira buknak, akik jó anyagi körülmények közt vannak. (Fillérekből élő korosabb férfi mellett alig van fiatal nő.)

  Válasz
  • Schneider Gabriela
   2020.10.18., 17:40

   Igen és es eszt a környezetedben lévö..miliomos..párokbol láttad?Szerintem az idiotákal ugy sem marad senki ..ha van pénzük ha nem ..egy értelmes pasi meg pénztöl meg kortol fügetlenül talál nöt.Most már csak az a kérdés hogy a fillérekböl élök kortol fügetlenmenyire is talpraesettek mármint férfiasak…vagy nem?

   Válasz
 • Claudia Bacsa
  2020.10.18., 16:27

  Túl általános ez a cikk és a fele sem igaz. Nem a kor a lényeg hanem , hogy ki honnan jött és mit látott. Egy 20 éves pasi is tud komoly lenni ha úgy lett nevelve.Egyik ismerősöm inkább a tőle idősebb nőket szereti mint a nála fiatalabbakat, mert nem elég érettek szerinte szóval ez a cikk inkább arról szól, hogy a cikk írója miként látja és nem általánosnak kéne ezt így beállítani!!

  Válasz
 • Schneider Gabriela
  2020.10.18., 17:41

  Igen és es eszt a környezetedben lévö..miliomos..párokbol láttad?Szerintem az idiotákal ugy sem marad senki ..ha van pénzük ha nem ..egy értelmes pasi meg pénztöl meg kortol fügetlenül talál nöt.Most már csak az a kérdés hogy a fillérekböl élök kortol fügetlenmenyire is talpraesettek mármint férfiasak…vagy nem?

  Válasz
 • babmami
  2021.04.04., 14:59

  Az idősebb (de, mennyivel?) ffi türelmeseb lehet a szexben is, nem kapkodja el az érzelmeit. Ha, anyagi hátteret is biztosit a fiatalabb nőnek, sokáig jól működhet a kapcsolat, de, az idő haladtával a fiatalabb nőnek szex megoldást kell keresnie amivel korábban nem számolt. Vagy elválnak útjaik és fiatalabb pasit keres, mert előbb utóbb központi kérdés lehet, etz az élet hozza ha tetszik ha nem.

  Válasz

Írj egy hozzászólást