5+1 női szokás, amit ki nem állhatnak a férfiak

5+1 női szokás, amit ki nem állhatnak a férfiak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5+1 női szokás, amit ki nem állhatnak a férfiak

A folyamatos „Semmi!”-zés

Ne tagadd, neked is volt már olyan helyzet, mikor a „semmi” tűnt a legjobb válasznak. És ez az, amitől a pasik megőrülnek. No, nem azért, mert nagy lelkizésre vágynának, hanem azért, mert ők az egyenes beszédből értenek és semmi kedvük a dolgok mélyére ásni.

Az még nem világvége, ha egyszer elhangzik a szádból, de azért törekedj a nyílt kommunikációra, mert egy idő után a legtöbb pasinak ebből elege lesz.

Az órákig tartó készülődés

Mit nem lehet azon felfogni, ha egy nő szeretné a legjobb formáját hozni, igaz? De sajnos a pasik nem így fogják fel. Nekik már a hajmosás is egyet jelent azzal, hogy kicsípték magukat.

Nem értik, hogy miért kell órákon át sminkelni, szőrteleníteni és megálmodni a tökéletes szettet.

Sajnos erre nincs jó tanácsunk, mert mi is nők vagyunk és szeretünk rákészülni az estére, szóval ehhez nem árt, ha hozzászoknak a pasik.

A folyamatos féltékenykedés

Van az a fajta féltékenység, ami még szexi, de van az, amire akár egy kapcsolat is rámehet. Oké, ideje elfogadni a tényt, hogy a férfiak szeretnek megnézni más nőket is.

Ezzel akkor sem tudsz mit csinálni, ha te vagy a tökéletes nő. Na, de azért valld be magadnak, hogy te sem vagy rest megbámulni egy szépen kidolgozott férfi testet, ha a helyzet úgy hozza.

Általában akkor a legféltékenyebbek a nők, ha önmagukkal nincsenek rendben, szóval elsődleges feladat, hogy tedd rendbe az önbizalmadat, ha túlságosan befigyel a zöld szörny a kapcsolatotokban.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást