Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, ami fel sem tűnik a férfiaknak az ágyban – Csak mi aggódjuk túl!

5 dolog, ami fel sem tűnik a férfiaknak az ágyban – Csak mi aggódjuk túl!

Egy kis plusz

Néhány kiló felesleggel nemhogy nem foglalkoznak a férfiak: többségük egyenesen kötelezővé tenné a nők számára. Akivel eljutsz a hálószobáig, arról már eleve bátran feltételezheted, hogy vonzódik hozzád – általában nagyon is. Innentől kezdve mindenféle gátlás, aggodalom félretehető lenne, de ehhez képest a legtöbb nő sajnos alaposan túlgondolja a súlyát.

Bátran hidd el, hogy az aktuális partneredet a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy éppen felszedtél egy keveset. Előtte jó alaposan megnézett a ruhádban és pontosan tudja, mire számíthat. És ez tetszik is neki!

Narancsbőr és stria

A narancsbőr– és a striakérdést szintén csak mi fújjuk fel. Tény és való, hogy a reklámokon senki nem küszködik ezekkel a bőrproblémákkal, de a való életben elég szétnézni a strandon: szinte nincs olyan nő, vagy éppen férfi, aki megúszná az érintettséget.

Nyilván nem teljesen lényegtelen kérdés a mérték, de felesleges rágörcsölni néhány apró gödröcskére, vagy éppen friss striára, mert ezek annyira általánosak és mindenekelőtt jelentéktelenek a férfiaknak, hogy kár is szót emelni miattuk. Arról nem is beszélve, hogy ezek a bőrhibák a fentről érkező fények miatt, és állva sokkal feltűnőbbek, egy átlagos együttlét során nem is látszanak.

Izzadás

Az izzadás az együttlétek természetes velejárója, mégis sokakat zavarba ejt – főleg a nők hajlamosak aggodalmaskodni emiatt, hiszen a reklámok szinte belénk sulykolták, hogy az izzadás kínos dolog. Szerencsére ez sosem tűnik fel negatív értelemben a férfiak szemében sőt, a többség még vonzónak is találja a verejtéktől csillogó bőrt.

Már csak azért is, mert az izzadás eleve azt feltételezi, hogy te is aktívan kivetted a részedet az együttlétből, és ez bizony sokkal fontosabb számukra, vonzóbb az ő szemükben, minthogy bármilyen szinten is problémásnak véljék az izzadást.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást