5 dolog, ami fel sem tűnik a férfiaknak az ágyban – Csak mi aggódjuk túl!

5 dolog, ami fel sem tűnik a férfiaknak az ágyban – Csak mi aggódjuk túl!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, ami fel sem tűnik a férfiaknak az ágyban – Csak mi aggódjuk túl!

Jóval több férfi ismerősöm, barátom akad, mint nő, és gyakran beszélgetünk velük különféle párkapcsolati kérdésekről. Ezekben gyakran kitértünk arra, hogy a nők mennyire túlaggódnak bizonyos dolgokat, és sokszor tényleg jóval többet stresszelnek a külsejük miatt, mint kellene. Aztán amikor egyszer itthon beszélgettünk és kiderült, a párom azt se tudja, mi a különbség a stria és a narancsbőr között, akkor rá kellett jönnöm: bizonyos külsőségeken tényleg csak mi izgulunk…

Egy kis plusz

Néhány kiló felesleggel nemhogy nem foglalkoznak a férfiak: többségük egyenesen kötelezővé tenné a nők számára. Akivel eljutsz a hálószobáig, arról már eleve bátran feltételezheted, hogy vonzódik hozzád – általában nagyon is. Innentől kezdve mindenféle gátlás, aggodalom félretehető lenne, de ehhez képest a legtöbb nő sajnos alaposan túlgondolja a súlyát.

Bátran hidd el, hogy az aktuális partneredet a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy éppen felszedtél egy keveset. Előtte jó alaposan megnézett a ruhádban és pontosan tudja, mire számíthat. És ez tetszik is neki!

Narancsbőr és stria

A narancsbőr– és a striakérdést szintén csak mi fújjuk fel. Tény és való, hogy a reklámokon senki nem küszködik ezekkel a bőrproblémákkal, de a való életben elég szétnézni a strandon: szinte nincs olyan nő, vagy éppen férfi, aki megúszná az érintettséget.

Nyilván nem teljesen lényegtelen kérdés a mérték, de felesleges rágörcsölni néhány apró gödröcskére, vagy éppen friss striára, mert ezek annyira általánosak és mindenekelőtt jelentéktelenek a férfiaknak, hogy kár is szót emelni miattuk. Arról nem is beszélve, hogy ezek a bőrhibák a fentről érkező fények miatt, és állva sokkal feltűnőbbek, egy átlagos együttlét során nem is látszanak.

Izzadás

Az izzadás az együttlétek természetes velejárója, mégis sokakat zavarba ejt – főleg a nők hajlamosak aggodalmaskodni emiatt, hiszen a reklámok szinte belénk sulykolták, hogy az izzadás kínos dolog. Szerencsére ez sosem tűnik fel negatív értelemben a férfiak szemében sőt, a többség még vonzónak is találja a verejtéktől csillogó bőrt.

Már csak azért is, mert az izzadás eleve azt feltételezi, hogy te is aktívan kivetted a részedet az együttlétből, és ez bizony sokkal fontosabb számukra, vonzóbb az ő szemükben, minthogy bármilyen szinten is problémásnak véljék az izzadást.

Smink és haj

A szép smink és a jól eltalált frizura mindenkinek önbizalmat ad, ugyanakkor minden eddigi férfi ismerősöm megerősítette, hogy ők sokkal inkább elájulnak a természetes szépségtől, vagy éppen a smink nélküli arctól.

Végleg azonban akkor győztek meg, amikor nem tudták megállapítani, hogy van-e rajtam smink: nem tűnt fel nekik, ha használtam alapozót és szempillaspirált, de az sem, hogyha kihagytam ezeket a készülődésből.

Arról nem is beszélve, hogy szinte mindenki azt a kócos, fürtös hajamat találta vonzóbbnak, ami ellen állandóan küzdöttem… A tökéletes alkalmi sminknél és a nagy gonddal elkészített frizuránál tehát jóval lényegesebb, mennyire tudod elengedni magadat.

Ha azért nem éled át a pillanatot, mert azon aggódsz, hogy elkenődik a sminked, akkor az sokkal feltűnőbb és zavaróbb lesz a partnered számára, ezt borítékolhatod.

Új fehérnemű

Ha csak nem valami extrémmel és szokatlannal rukkolsz elő, akkor sajnos nem igazán várhatod, hogy a szerelmed észrevegye a törekvéseidet. A legtöbb férfi annyira el van foglalva az összképpel, hogy nem igazán fog neki feltűnni a vadonatúj és méregdrága összeállításod. Sokan ráadásul csak egyfajta csábító „akadályként” tekintenek a fehérneműre és arra törekszenek, hogy minél előbb lekerüljön.

Úgyhogy semmiképpen se vedd zokon, ha a szerelmednek nem tűnik fel az új fehérneműd: ez is csak arra utal, hogy teljesen el van ájulva tőled és a látványtól.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!