5+1 trükk – Így nézz ki gyönyörűen smink nélkül is

5+1 trükk – Így nézz ki gyönyörűen smink nélkül is

Címlap / Stílus / 5+1 trükk – Így nézz ki gyönyörűen smink nélkül is

Ez nem azt jelenti, hogy ezentúl ne figyelj oda magadra és igénytelenül jelenj meg, sőt, éppen az ellenkezőjét: a kellően ápolt külső ugyanis pont azt segíti elő, hogy kenceficék nélkül is jól érezd magad a bőrödben. Íme hat hasznos trükk, hogy smink nélkül is jól nézz ki nyaktól felfelé.

1. Rendben tartott szemöldök

A szép szemöldök elengedhetetlen a megnyerő külsőhöz, hiszen keretet ad az arcnak. Ha régen túlszedted a szemöldököd és ezért vékony, használj szérumokat, melyek elősegítik a szőrszálak dúsítását és növekedését. A szemöldököd ne legyen elhanyagolt és mindig fésüld ki a rakoncátlan szálakat, melyeket átlátszó zselével rögzíthetsz.

2. Letisztított arc

Az alapozó nélkül is ragyogó arcbőr titka a rendszeres tisztítás. Ha problémás a bőröd, természetesen érdemes profi segítséget igénybe venni és rendszeresen kozmetikushoz járni, aki szépen kitisztítja. Azonban az egészséges bőr is tűnhet sápadtnak és fakónak, így hetente egyszer ajánlott leradírozni. Ilyenkor megszabadulunk a legfelső, elhalt rétegtől és bőrünk szinte fellélegzik.

Ügyelj arra, hogy ne exfoliáld túl az arcod, mert azzal pont ellenkező hatást érsz el. Heti egy, maximum két alkalom bőven elegendő.

wavebreakmedia/depositphotos.com

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást