4 csillagjegy, aki nagy eséllyel nárcisztikus személy

4 csillagjegy, aki nagy eséllyel nárcisztikus személy

Címlap / Életmód / Ezotéria / 4 csillagjegy, aki nagy eséllyel nárcisztikus személy

Bizonyos embertípusok között ugyanis nagyobb eséllyel találunk nárcisztikus személyiségeket: ők elvárják, hogy minden körülöttük forogjon, imádják a drámát, és folyton úgy alakítják a dolgaikat, hogy a végén ők ártatlannak tűnjenek. Megnyerőek és bájosak, de csak eleinte, majd ha már megkapták, amit akarnak, ugyanilyen gyorsan váltanak át rideg, távolságtartó stílusba.

Az empátia és a szenvedély nem erősségük, de mivel profi játékosok, jól álcázzák hiányosságaikat. Az alábbiakban eláruljuk, melyek azok a csillagjegyek, ahol nagyobb számban fordulnak elő. Természetesen ez nem igaz mindenkire, aki az adott zodiákusban született, de tény, hogy ezekben a horoszkópokban gyakrabban találkozunk velük.

1/4. Bika

A Bika jegyben született nárcisztikusok általában úgy gondolják, hogy mindenkinél jobbak, és többet érdemelnek, mint a környezetük. Általában meg sem próbálnak empatikusak lenni; ha valami velük még sosem történt meg, kicsit sem érdekli őket, hogy mi jár a másik fejében.

Mivel nagyon szeretnek irányítani, és igazi törtetők, hamar főnöki székbe kerülnek, de nem feltétlenül a megfelelő eszközökkel motiválják az alkalmazottakat.

Hajlamosak a passzív-agresszív viselkedésre, a manipulációra, és arra is, hogy a bullying eszközével vegyék rá az embereket arra, ami szerintük helyes. Mindeközben viszont tudnak nagyon megnyerőek lenni, bájosak és barátságosak, de általában csak azokkal, akikhez valamilyen érdek fűzi őket.

2/4. Oroszlán

A legtöbb Oroszlán szereti, ha minden szem rájuk szegeződik, de akadnak közöttük olyanok is, akiknél ez már átlép nárcisztikus jellembe. Utóbbiak azok, akik nemcsak imádnak a középpontban lenni, de szent meggyőződésük, hogy körülöttük forog a világ, és mindenki kíváncsi rájuk.

Általában magabiztosnak tűnnek, de titkon nagyon bizonytalanok, és ezt próbálják elfedni hangos viselkedésükkel.

Ha valaki felkelti az érdeklődésüket, eleinte minden figyelmüket neki szentelik, és az ajándékok, romantikus üzenetek is garantáltak, de ez mindig csak ideig-óráig tart. Nem is igazán az a fontos számukra, hogy a partnerüknek jó legyen, hiszen saját érdekeiket nézik, és ha épp hullámvölgyre kerül sor a kapcsolatban, egyszerűen továbbállnak, mert így védhetik meg magukat. A végén persze a másik fél lesz a hibás mindenért, ők pedig az áldozat képében tetszelegnek. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

6 hozzászólás

 • Melinda
  2021.01.05., 18:54

  Vízöntőként mondhatom hogy rám ez nem igaz!Én pont hogy nem szeretek a középpontban lenni!Viszont segíteni szeretek ha tudok.És le tudok mondani dolgokról is………viszont ismerek önző embereket más csillagjeggyel…..
  😉😊

  Válasz
 • Lili
  2021.01.05., 19:55

  Én is vízöntő ♒♒♒♒♒♒♒ vagyok

  Válasz
 • Mária
  2021.01.05., 22:22

  Én is vízöntő vagyok,és Melindával teljesen egyetértek.Semmi nem illik rám ,amit leírtak.

  Válasz
 • Kovács Csilla
  2021.01.07., 06:17

  Én október 23. Mérleg szűz aszcendessl de néha skorpióként viselkedem.Nagyon igaz amit leírtam vannak ismerőseim akire tökéletesen illik a leírás.

  Válasz
 • Virág Ferencné
  2021.01.07., 11:15

  Tiltakozom! Oroszlán vagyok és egyáltalán nem illik rám, amit itt leírtak! Egyáltalán, hogy lehet az oroszlánokat egy kalap alá venni? Ahogy a többi csillagjegyet se! Minden embert a saját születési ideje után lehet jellemezni és elmondani, hogy mi várható a jövőben!

  Válasz
 • Huth Geri anyukája
  2022.10.06., 21:05

  Vikikém ez egy baromság, töröld az internetről drágám.

  Válasz

Írj egy hozzászólást