Négy csillagjegy, aki nagy eséllyel nárcisztikus személy

Négy csillagjegy, aki nagy eséllyel nárcisztikus személy

Címlap / Életmód / Ezotéria / Négy csillagjegy, aki nagy eséllyel nárcisztikus személy

Bizonyos embertípusok között ugyanis nagyobb eséllyel találunk nárcisztikus személyiségeket: ők elvárják, hogy minden körülöttük forogjon, imádják a drámát, és folyton úgy alakítják a dolgaikat, hogy a végén ők ártatlannak tűnjenek. Megnyerőek és bájosak, de csak eleinte, majd ha már megkapták, amit akarnak, ugyanilyen gyorsan váltanak át rideg, távolságtartó stílusba.

Az empátia és a szenvedély nem erősségük, de mivel profi játékosok, jól álcázzák hiányosságaikat. Az alábbiakban eláruljuk, melyek azok a csillagjegyek, ahol nagyobb számban fordulnak elő. Természetesen ez nem igaz mindenkire, aki az adott zodiákusban született, de tény, hogy ezekben a horoszkópokban gyakrabban találkozunk velük.

1/4. Bika

A Bika jegyben született nárcisztikusok általában úgy gondolják, hogy mindenkinél jobbak, és többet érdemelnek, mint a környezetük. Általában meg sem próbálnak empatikusak lenni; ha valami velük még sosem történt meg, kicsit sem érdekli őket, hogy mi jár a másik fejében.

Mivel nagyon szeretnek irányítani, és igazi törtetők, hamar főnöki székbe kerülnek, de nem feltétlenül a megfelelő eszközökkel motiválják az alkalmazottakat.

Hajlamosak a passzív-agresszív viselkedésre, a manipulációra, és arra is, hogy a bullying eszközével vegyék rá az embereket arra, ami szerintük helyes. Mindeközben viszont tudnak nagyon megnyerőek lenni, bájosak és barátságosak, de általában csak azokkal, akikhez valamilyen érdek fűzi őket.

Oldalak: 1 2 3 4

»

5 hozzászólás

 • Melinda
  2021.01.05., 18:54

  Vízöntőként mondhatom hogy rám ez nem igaz!Én pont hogy nem szeretek a középpontban lenni!Viszont segíteni szeretek ha tudok.És le tudok mondani dolgokról is………viszont ismerek önző embereket más csillagjeggyel…..
  😉😊

  Válasz
 • Lili
  2021.01.05., 19:55

  Én is vízöntő ♒♒♒♒♒♒♒ vagyok

  Válasz
 • Mária
  2021.01.05., 22:22

  Én is vízöntő vagyok,és Melindával teljesen egyetértek.Semmi nem illik rám ,amit leírtak.

  Válasz
 • Kovács Csilla
  2021.01.07., 06:17

  Én október 23. Mérleg szűz aszcendessl de néha skorpióként viselkedem.Nagyon igaz amit leírtam vannak ismerőseim akire tökéletesen illik a leírás.

  Válasz
 • Virág Ferencné
  2021.01.07., 11:15

  Tiltakozom! Oroszlán vagyok és egyáltalán nem illik rám, amit itt leírtak! Egyáltalán, hogy lehet az oroszlánokat egy kalap alá venni? Ahogy a többi csillagjegyet se! Minden embert a saját születési ideje után lehet jellemezni és elmondani, hogy mi várható a jövőben!

  Válasz

Írj egy hozzászólást