Nagy téli horoszkóp: vajon kiért jön el a szerelem?

Nagy téli horoszkóp: vajon kiért jön el a szerelem?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nagy téli horoszkóp: vajon kiért jön el a szerelem?

Az biztos, hogy a tél hideget meg magasabb fűtésszámát hoz, de ki lesz az, akinek a szerelem is eljön az életébe? És hogyan alakulnak a dolgok a munkahelyeden? Nagy téli horoszkópunkból kiderül, mit ígérnek a csillagok az új évszakra!

Kos

A Kosok számára ez a tél sok váratlan fordulatot hoz.

Amikor úgy érzed, minden felborul, akkor hirtelen jobban alakulnak a dolgok, és amikor úgy érzed, minden az irányításod alatt áll, váratlan események következhetnek.

Semmit nem lehet most előre borítékolni.

Szerelem: A szerelmi életedet is az egyszer fent, egyszer lent jellemzi majd ebben az évszakban. Lehet azonban, hogy még a tél vége előtt eleged lesz az érzelmi hullámvasútból, és úgy érzed majd, itt az ideje mindent elölről kezdened.

Karrier: Mindig mindent érdemes kétszer átgondolni ebben a hónapban, mielőtt véglegesnek nyilvánítasz egy munkát. Nem biztos, hogy minden az eredeti elképzeléseid szerint alakul majd.

Bika

A tél a számadásról szól majd, egy korszak lezárulhat, és te mérlegelsz, hogy mibe került, és mit adott neked.

Ezen a télen nagy tanulságokat szűrhetsz le.

Szerelem: Olyan sok minden köti most le az energiáidat, hogy nem sikerül annyi figyelmet fordítanod a szerelmi életedre, mint amennyit szeretnél. Lehet, hogy az évszak végére ennek majd a kapcsolatod is látja az eredményeit.

Karrier: Vigyázz, mert ha túlvállalod magadat, akkor annak nem csak a munkád minőségén lesz látszata, az egészségednek is árthatsz vele. Jól fontold most meg a határokat.

Ikrek

Ebben az évszakban olyan egyezségeket kényszerülhetsz kötni, amelyek nem lesznek különösebben az ínyedre.

Azonban, ha úgy érzed, van értelme a dolognak, az áldozatot is könnyebben vállalod majd.

Szerelem: A szerelem ebben az évszakban erőt adhat minden máshoz is, mert úgy érzed, itt végre kiteljesedhetsz. Egy ilyen biztos pontnak az életed többi területére is hatása van.

Karrier: Nagy fordulatokat tartogathat a tél, amelyekre már régóta vársz. Most a lehetőség is elérkezik végre.

Rák

A tél során lehet, hogy fel kell vállalnod néhány konfliktust azért, hogy érvényesítsd az akaratodat.

Nem biztos, hogy olyan kellemesen érzed magadat ebben a szerepben, de legalább az évszak végére megszabadulhatsz néhány komoly problémától.

Szerelem: Ez az évszak a szerelem terén is arra szolgálhat, hogy tisztázzatok néhány kényes kérdést. Ne legyél túl érzékeny, de ne is fojtsd el a saját igényeidet.

Karrier: A tél végre egy kicsit a pihenésről, megkönnyebbülésről is szól, sikerül feltöltődnöd. Így a feladataidhoz is nagyobb lendülettel láthatsz hozzá.

Oroszlán

Szeretnéd, ha kicsit kiszámíthatóbbak lennének a dolgok, és ebben az évszakban végre lehetőséged adódik, hogy tegyél is ezért.

Lehet, hogy néhány dologról le kell majd mondanod, de cserébe nyugodtabbak lesznek az éjszakáid.

Szerelem: Lehet, hogy í szíved mást mond most, mint az eszed, de csak rajtad áll, hogy melyikre hallgatsz, és melyiket követed. A döntésed következményeivel azonban mindenképpen számolnod kell majd.

Karrier: Sok új feladatot hoz a tél, és nem biztos, hogy mindegyikkel könnyedén birkózol majd meg. De ha egyszer felveszed a ritmust, már semmi nem állíthat meg.

Szűz

Lehet, hogy túl sok mindent vállaltál, most azonban már túl késő, hogy kivesd a felelősséget a nyakadból.

Inkább beletörődsz, hogy ez az évszak feszült tempót diktál majd.

Szerelem: Nem sok energiát sikerül most nyerned a kapcsolatodból, úgy tűnik, itt is neked kell megoldanod a nehézségeket. Ne feledd, hogy ez nem csak a te feladatod, mindig kettőn áll a vásár!

Karrier: Nem szeretsz félmunkát kiadni a kezedből, de most nem is tudsz mindent úgy alakítani, hogy tökéletes legyen. Vagy itt, vagy ott kell majd engedned.

Mérleg

Túl sok mindent akartál egyszerre, így vegyes érzésekkel talál rád a tél.

Ugyan most lesz egy kis pihenőd is, mégis érdemes ezt néhány olyan feladat elvégzésére használnod, amiről korábban le kellett mondanod.

Szerelem: A tél hidegséget hozhat a kapcsolatodba is, úgy érzed, kicsit eltávolodtatok egymástól. Rajtad múlik, hogy újra egymásra találtok-e, vagy végleg elvágod ezt a fonalat.

Karrier: Néhány komoly kihívás vár rád a munkád terén is, de így, hogy végre van egy kis szabadidőd, ezekre fel tudsz készülni, és magabiztos leszel ezzel kapcsolatban.

Skorpió

Ezen a télen sokan próbálnak majd eltéríteni az eredeti céljaidtól, de neked erősnek kell maradnod, és kitartanod az elképzeléseid mellett, máskülönben nagyon távolra sodorhat tőlük az élet.

Szerelem: Izgatottan vársz valamit, amivel kapcsolatban könnyen lehet, hogy csak csalódást kapsz majd. Ha nem teszed olyan magasra az elvárásaidat, több esélyed lesz az elégedettségre is.

Karrier: Ne halogasd a dolgokat, mert amit ma megtehetsz, azt könnyen lehet, hogy holnap valaki más tenné meg helyetted. Másodiknak lenni pedig nem a te műfajod.

Nyilas

A tél során számot adsz az elmúlt évvel, ami nagyon sok változást hozott.

Úgy érzed, van okod az elégedettségre, ugyanakkor azt is látod, hogy van valaki, akinek még mindig túlságosan nagy beleszólása van a sorsod alakulásába, és ez nyugtalanná tesz.

Szerelem: Az egyszerű hétköznapok, a megszokott rutin az, ami most biztonságot ad, és otthonossá teszi a kapcsolatodat. Lehet, hogy a tél nem hoz nagy érzelmeket, de te most jobban is vágysz erre a nyugodt biztonságra.

Karrier: Itt az ideje, hogy megerősítsd a pozíciódat egy új szerepben. Lehet, hogy ehhez egy próbát is ki kell majd állnod, ám ez nem fog nehézséget okozni.

Bak

A tél nagy csendet hoz, és ez a látszólagos nyugodtság téged kifejezetten nyugtalanná tesz.

Úgy érzed, van valami a levegőben, amire nincs hatásod, talán nem is sok mindent tudsz róla, és ettől bizalmatlanná válsz.

Szerelem: Hiába próbálod nem meghallani a rosszindulatú hangokat, azt is tudod, hogy nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Próbálj legalább az ünnepek idejére békés hangulatot teremteni.

Karrier: Ebben a hónapban több feszült helyzetben is számot kell adnod a tudásodról, így kifejezetten rád fér majd az év végi pihenő. Próbáld ezt aktív, inspiráló kikapcsolódással tölteni.

Vízöntő

A tél idején sok emlék köszönhet vissza a múltadból, és ez emlékeztet arra, milyen emberré váltál, és honnan indultál.

Ha elégedett vagy az eredménnyel, ne is térj le erről az útról.

Szerelem: Egy kihűlőben lévő kapcsolat kaphat új lángra most, a legváratlanabb körülmények között. Cselekedj gyorsan, és akkor talán még nem lesz túlságosan késő.

Karrier: A tél nem a megvalósítás, de a tervezés időszaka lesz. Lehet, hogy most nem tudsz sokat tenni a változásért, de arra ideális ez az időszak, hogy átgondold, mit és hogyan szeretnél.

Halak

Ne feledd, hogy nincsenek elhanyagolható részletek, minden mindennel összefügg, és ami ma apróságnak tűnik, az holnapra lavinát indíthat el.

Ebben a tudatban hozd meg a döntéseidet ezen a télen.

Szerelem: Úgy érzed, sok mindent tanultál, és ezért talán képes leszel megbirkózni egy olyan kapcsolati nehézséggel is, amivel korábban nem tudtál. Gondold át, hogy ez megéri-e neked.

Karrier: Az ötleteid ereje segíthet most abban, hogy fellendítsd a karrieredet. Ne a mechanikus munkában, hanem a kreatív megoldásokban keresd a válaszokat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást