Életmód / Ezotéria

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp! Kiderül, lesz-e változás

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp! Kiderül, lesz-e változás

Tavasszal minden a virágokról, a méhecskékről, meg a szerelmesen turbékoló galambokról szól – de vajon mit tartogat neked az évszak? Beköszönt az életedbe a nagy szerelem, megerősödik a mostani kapcsolatod, vagy csalódásokat tartogatnak a következő hónapok? Horoszkópunkból kiderül!

Kos

A Kosok számára szerelmi téren nagy meglepetéseket tartogathat ez az évszak.

Ők, akik máskor fejjel rohannak a falnak, most olyasmit tapasztalhatnak meg, ami egy pillanatra megállítja és elgondolkodtatja őket az élet nagy dolgairól.

Lehet, hogy a szerelmi téren valami olyasmit tapasztalnak meg, ami az élet más területein is változásra készteti majd őket.

Bika

A Bikák romantikus természete most felülkerekedik a megszállott dolgozón, és tavasszal szinte mindenről megfeledkeznek, kivéve egyetlen személyt, aki viszont szüntelenül a fejükben jár.

Sajnos az állandó ábrándozás más dolgok rovására mehet, így az is elképzelhető, hogy a Bikák a tavasz végére kicsit kellemetlenül érzik majd magukat, de akkor sem tudnak nemet mondani a szenvedélyeikre.

Ikrek

Az Ikrek számára a tavasz a szerelem terén megújulást tartogat, ami nem feltétlenül egy új kapcsolatot jelez, az is lehet, hogy a mostani viszonyuk kerül egészen új nézőpontba, felfrissül, és ismét olyan energikus és szenvedélyes lesz, mint korábban volt.

Úgy érezhetik, hogy már nagyon hiányzott nekik ez a változás, ezért az Ikrek mindent meg is tesz, hogy a legjobbat hozza ki az új és izgalmas helyzetből.

Rák

A Rákok kapcsolata idén tavasszal mérföldkőhöz érkezhet, de nem biztos, hogy erre a fordulatra mindketten készen állnak már.

Lehet, hogy ez a döntés külön utakra tereli őket a párjukkal, de hosszú távon ez majd ésszerűbb megoldásnak tűnik.

Ha azonban mindketten készen állnak, akkor igent fognak mondani a lehetőségre, és ez mindkettőjüket örömmel és izgalommal tölti majd el.

Oroszlán

Az Oroszlánok számára a tavaszt kétségeket tartogathat, szeretnének bizonyosságot szerezni valamiről, amiről nem bizonyosodhatnak meg maradéktalanul.

Jobb, ha elfogadják ezt a helyzetet, máskülönben saját maguk emészthetik fel a szerelmi életüket, ami pedig, egy kis hitet hozzá adva, akár szárba is szökkenhet ezen a tavaszon.

Szűz

A Szüzekre nézve ez a tavasz csupa jót tartogat.

Ha egyedülállóak, most rátalálhatnak valaki olyanra, aki igazán törődik velük, ha pedig kapcsolatban élnek, most minden tekintetben egy húron pendülnek majd a párjukkal, és rengeteg romantikus kalandban lesz részük.

Nem túlzás azt állítani, hogy ezen a tavaszon végre a Szüzek is úgy érezhetik, hogy révbe értek, megtalálták a helyüket a világban.

Mérleg

A Mérlegekre sűrű és mozgalmas tavasz vár, és nem biztos, hogy annyi idejük jut a szerelmi életükre, mint amennyit szeretnének.

Pedig izgalmas lehetőségek vannak körülöttük, és hogyha egy kicsit nyitottak és rugalmasak, akkor a frissen bezsebelt magabiztosságukkal szívek tucatjait hódíthatják most meg, köztük azét is, aki talán igazán boldoggá teszi őket.

Skorpió

A Skorpiók indulatait valami felkorbácsolhatja ezen a tavaszon, a korai fellángolás azonban tiszavirág életűnek bizonyul, és a lelkesedésük viszonylag gyorsan alábbhagy majd.

Búslakodásra azonban koránt sincs okuk, mert a tavasz második felében egy kevésbé intenzív hullámban, de annál tartósabban talál rájuk a szerelem, ami sokáig mellettük is marad majd.

Nyilas

A Nyilasoknak idén tavasszal felnyílhat a szeme, és észrevehetnek valamit, ami talán mindig is ott hevert előttük.

Az igazság egyszerre lehet meglepő és kicsit sokkoló is, de ha egyszer feldolgozták a változást, egyértelműen boldogságot hozhat a szerelmi életükbe a változás.

A legfontosabb, hogy ne ijedjenek meg a felismerésektől.

Bak

A Bakok olyannal találkozhatnak ezen a tavaszon, akit már régóta keresnek, és akinek a társaságára nagy szükségük volt.

Lehet, hogy az illető mindent elsöprő szerelemmel lép be az életükbe, de az is lehet, hogy egy fontos leckét tartogat, amit a Bakoknak még meg kell tanulniuk, mert szükségük van rá a boldoguláshoz.

Akárhogy is, ez a tavasz mindenképpen fontos időszak lesz a szerelmi életük szempontjából.

Vízöntő

A Vízöntők keményen dolgoznak ezen a tavaszon, hogy bizonyítsanak valakinek, de az igazi sikereiket akkor érhetik el, ha belátják, hogy nem másokat kell lenyűgözniük, hanem önmaguk előtt kell bizonyítniuk.

Ha az önértékelésük a helyén van, ezen a tavaszon senki nem áll ellen a Vízöntők vonzerejének, és gyakorlatilag bárkit levehetnek a lábáról, akit csak kiszemeltek,vagy megerősíthetik a már meglévő kapcsolatukat.

Halak

A Halak számára ez a tavasz igazi megkönnyebbülést jelent a szerelmi téren, mert végre sikerül feldolgozniuk egy korábbi csalódásukat, ami eddig megbéklyózta őket.

Most azonban úgy érzik, leszűrték a tanulságokat, és elengedhetik a félelmeiket, így tiszta lappal kezdhetnek, és magabiztosan lépnek egy új szerelembe.

Ezen a tavaszon a Halak olyan felszabadultan lubickolhat a kapcsolatokban, mint már nagyon hosszú ideje tette.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást