Életmód / Ezotéria

Te mi vagy a muzulmán horoszkópban? Fegyverként írja le az egyéniségedet

Lándzsa (december 22. – január 20. Bak)

Ez az a fegyver, amely bezárja és megnyitja az évet. A jegy szülötteit tiszteletben tartják komolyságuk, szakmai kompetenciájuk és sikereik miatt. Az ide tartozó karakterek óvatosak, ésszerűek, türelmesek és mértéktartóak, akik eredményeiket kemény munkával érték el. A lándzsa jelű embereknek méltóságteljes a megjelenésűek.

Hajlamosak a meditatív introvertáltságra, hűek az értékrendjükhöz. Minden téren – magánéletben és karrierben is – elkötelezettek és perfekcionisták.

Botparittya (január 21. – február 18. Vízöntő)

A jelhez tartozók a szabadság gyermekei. Nem félnek attól, hogy végigmenjenek a saját maguk által kijelölt úton, és a kritika sem rettenti el őket, mivel a mottójuk: A cél szentesíti az eszközt.

Spontán a viselkedésük, a trendeket nem követik, nem állnak be a sorba. Nagy igényük van a követhető eszmék iránt és kiállnak a közösségért. Olyan kreatív intelligenciájú humanisták, akiket nem tart vissza önzés vagy rosszindulat.

Szellemesek és individualisták, mindig próbálják a látókörüket szélesíteni.

Fejsze (február 19. – március 20. Halak)

A fejsze jelűeket érzékeny, nyugodt és igazságos embernek ismeri a környezetük. Próbálnak mindenkivel békében élni, kerülik a konfliktusokat.

A fejsze sokoldalú fegyver, és az ide tartozó emberek is rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal. Nagy bennük az univerzális szeretet és kedvelik az esztétikus dolgokat.

Kiemelkedő intelligenciájuk és empátiájuk van, fontosak számukra a családi kötelékek. Minden embert motiválnak maguk körül, toleránsan állnak hozzá mindenkihez.

Tőr (március 21 – április 19. Kos)

A hosszú, görbe keleti tőr aszcendense azokhoz tartozik, akik szenvedélyesek és energikusak. Mindig ösztönösen cselekszenek, a jelenben élnek és általában nagyon impulzívan működnek a hétköznapokon is.

A karrierjükben úttörők, a szerelmi életükben kalandorok és hódítók. Az élet minden területén kezdeményezőek, képesek villámgyors döntésekre, így nem is befolyásolja őket kétség vagy félelem. Általában kockáztatnak és nyernek.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Buzogány (április 20. – május 20. Bika)

Az ebben az időszakban születettek hihetetlenül szeretetreméltóak, egyesül bennük az erő és a szenvedély. Élvezik a csendes pillanatokat, de a karrierjüket hatalmas munkával helyezik szilárd alapokra, és nagyszabású projekteket valósítanak meg.

Nagyon jó stratégák és kommunikátorok, képesek meggyőzni az embereket bármiről. Született vezetők, szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Imádják a kihívásokat, kitartóak és fáradhatatlanok az őket körüllengő energia miatt.

Dobócsillag (május 21. – június 21. Ikrek)

Aki ide tartozik, egy szabad és liberális szellem, aki soha nem veszíti el a vágyat arra, hogy szórakoztasson. Mindig kész tanulni és felfedezni személyisége új oldalát.

Éber módon elkerüli a konfliktusokat és mindig jól alkalmazkodik az új helyzetekhez. Partnerkapcsolatában igazságos és tisztelettudó, barátaival korrekt és lojális.

Különleges képessége, hogy mindenkivel megtalálja a közös hangot, így ellenségei sincsenek. Munkájában jól tud helyezkedni, így mindig biztos a megélhetése.

Hosszú kés (június 22. – július 22. Rák)

Rendkívül intuitív és érzékeny emberek tartoznak ehhez a jelhez, akik fogékonyak a világ problémáira. Csodálatos lelki világuk van, szeretik a transzcendens dolgokat.

Harmóniára törekszenek és ezt nyújtják szeretteiknek is. Szeretnek adni, vigyázni és gondoskodni, ugyanakkor kényesek a saját kis külön életterükre, privát szférájukra. Fantáziájuk szárnyaló, szeretik az alkotó tevékenységeket és a művészetet.

Kard (július 23. – augusztus 22. Oroszlán)

A kard szülötteit a méltóság és nemes kiállás különbözteti meg az átlagemberektől. Amibe belefognak, abban hatalmas tudásra tesznek szert. Tehetségesek és sokrétűek, késztetést éreznek például arra, hogy mások szolgálatában legyenek.

Karizmatikus egyéniségek és mágnesként vonzzák a többieket. Mindenük a család, bármit megtesznek a szeretteikért. Optimisták és kiegyensúlyozottak, imádják a tartalmas „énidőt”, ahol saját maguk kedvére tehetnek bármit.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Kés (augusztus 23. – szeptember 22. Szűz)

A kés jele alatt született személyek magas értelmi intelligenciával rendelkeznek, amihez EQ is társul. Társas kapcsolataikban perfekcionisták, nem tűrik a negatív és destruktív embereket.

Csodálatos otthonteremtők és nagyszerű szülők. Alapos, hiteles és megbízható munkaerők, jó mentorok és tanítók. Esztétikai érzékük kifinomult és saját magukra is sokat adnak.

Harci lánc (szeptember 23. – október 22. Mérleg)

A lánc karaktere kiegyensúlyozott, tisztességes, nyugodt és szorgalmas. Híve a letisztult és harmonikus kapcsolatoknak, a stabilitást nyújtó munkahelyi légkörnek.

Jelleme egyenes és tiszta, bűvereje a kedvesség, amivel szimpátiát ébreszt az emberekben. A környezete megbízhatónak és bölcsnek tartja őt, aki mindig az egyensúlyra törekszik.

Szeret játszani és kikapcsolódni, kedveli a meditációt. Közel állnak hozzá a művészetek, meglátja és elismeri másokban az értéket.

Handzsár (október 23. – november 21. Skorpió)

Az arab horoszkóp egyik legerősebb és legbátrabb jele a tradicionális arab tőr. Képviselői kedvelik a nagyvilági életet és az aktív létet.

Élvezik az erős érzelmeket, a váratlan eseményeket, a rutint és megszokást pedig messze elkerülik. Fejlett túlélő ösztönük van, a veszély és a kockázat vonzza őket.

Stílusuk lehengerlő, szerelmi életük szenvedéllyel teli. Munkájukban kiemelkedőek és megbízhatóak, ha intellektuálisan kielégítőnek találják azt, amivel foglalkoznak.

Íj (november 22 – december 21. Nyilas)

Az íj szülöttei bátor és kezdeményező jellemek, mindig van tervük a jövőre nézve. Munkájuk során precízek, hívei az élethosszig tartó tanulásnak.

Jól karbantartják a testüket és a lelküket, odafigyelnek az egészségükre. Több hobbit is űznek szenvedélyesen, nem bírják a tétlenséget.

Szerelmi életük kiegyensúlyozott, komoly és mély érzelmekkel állnak hozzá az emberi kapcsolatokhoz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást