3 hobbi, ami a legnagyobb örömet jelenti neked – Csillagjegyed alapján

3 hobbi, ami a legnagyobb örömet jelenti neked – Csillagjegyed alapján

Címlap / Életmód / Ezotéria / 3 hobbi, ami a legnagyobb örömet jelenti neked – Csillagjegyed alapján

Kos

A Kos jegyűeknek lételeme a versenyzés, ezért ha te is ebben a csillagjegyben születtél, elsősorban olyan hobbik illenek hozzád, amikben meg tudod mutatni, milyen fából faragtak.

Ez különösen igaz akkor, ha a munkahelyeden aktuálisan nem vezetői pozícióban dolgozol: jobban jársz, ha minél előbb levezeted a felesleges energiáidat, mégpedig valahol máshol.

Remek hobbi számodra bármilyen sportág, ami nagy erőfeszítést igényel tőled, így pl. a testépítés, vagy valamilyen küzdősport ideális választás lehet. Érdekes hobbi – és így a Kosok számára különösen vonzó – a motor- vagy az autóversenyzés is.

Bika

Bikaként szeretsz az evilági, hedonista élvezeteknek hódolni, ezért nem vagy kifejezetten az a nagy sportoló, nem feltétlenül ebben az irányban találod meg a legideálisabb feltöltődési lehetőségeidet.

Ennek megfelelően sokkal könnyebben levezetheted a felgyülemlett feszültséget a sütéssel, főzéssel, elsősorban tehát ezen a területen érdemes gondolkoznod.

Ha mégis valamilyen sport mellett tennéd le a voksodat, akkor a nagy erőt igényli edzések, mint pl.

a súlyemelés lehet ideális választás, illetve a jóval könnyedebb, kényelmesebb kirándulás, természetjárás.

Ikrek

Ha az Ikrek jegyben születtél, akkor nagyon nehezen cövekelsz le egy hobbi mellett, ugyanis kifejezetten kíváncsi alkat vagy.

Sokkal jobban díjazod a változatosságot, és inkább több hobbiban próbálod ki magadat viszonylag felszínesen, minthogy valamelyikben is igazán elmélyülj. Azért persze esetedben is akadnak olyan tevékenységek, amik hosszabb időre lekötik a figyelmedet.

Ezek inkább páros és csapatjátékok, hiszen te is imádod az embereket: jó választás számodra valamilyen labdajáték, de a tenisszel és a táncokkal is érdemes próbát tenned, hiszen a ritmusérzéked kiemelésre méltó.

Rák

A Rák jegyűek alapvetően nyugodt és harmonikus személyek, olyasvalakik, akik nem szívesen versenyeznek másokkal.

Ennek megfelelően nem lelik különösebb örömüket azokban a hobbikban, amik komolyabb kihívást jelentenek számukra: jobban kedvelik a rutinszerű, megszokott programokat.

Rákként ebből adódóan inkább a nyugodt és lazító hobbikra érdemes a hangsúlyt tenned: a kényelmes kardió, akár a nordic walking pont olyan jó választás, mint a saját tempódban levezényelt úszás, vagy éppen a meditáció.

Oldalak: 1 2 3

»

1 hozzászólás

  • Kéky Magnólia
    2021.04.04., 15:20

    Háááááát, ez az!
    Kíváncsi is lettem volna, hogy ki tud-e találni nekem valaki egy hobbit!?

    Válasz

Írj egy hozzászólást