Minden, amit a theta healingről tudnod kell

Minden, amit a theta healingről tudnod kell

Címlap / Életmód / Egészség / Minden, amit a theta healingről tudnod kell

Bár a theta healing nem egy újkeletű meditációs technika, népszerűsége továbbra is töretlen. Sőt talán mondhatjuk, még sosem volt ekkora szüksége az emberiségnek arra, hogy – bármilyen gyakorlatsor segítségével, de – ismét megtanuljon befelé figyelni. Te tudod, miben segít még a thétázás?

Mi is az a theta healing?

A theta healing tulajdonképpen egy meditációs technika, ami azonban nem csupán az ellazulás, feltöltődés módszerét takarja, hanem egy különleges szellemi filozófiát is magába foglal.

Alapelve, hogy harmóniában egyesítse a testet, a lelket és a szellemet, miközben segíti a fejlődésedet az élet minden területén. A technikát Vianna Stibal alkotta meg, már több mint 20 éve, 1995-ben.

A theta healing azóta is töretlen sikerrel gyűjti maga köré híveit, hiszen egyre többen tartják fontosnak, hogy az egészséges testükhöz egészséges lélek és szellem is tartozzon.

Nem fanatikusoknak szól

Bár a korábbi leírás bármelyik elfogult vallásnak, szektának az alapelvei közé kerülhetne, a theta healing nem éppen fanatikusnak szól. Igaz, hogy fontos szerepet tulajdonít a meditációnak, azon keresztül az imának, egyetlen célja a pozitív életminőség kialakítása.

Amennyiben betegség idején, problémák ellen használnád, bátran megteheted, a thétázás ugyanis nem utasítja el az orvosi segítséget, sőt! Nem zárja ki azt sem, hogy bármilyen vallást gyakorolj, a célja csupán az, hogy a teremtéshez közel kerülj – az, hogy ez előtted milyen formában, kinek az alakjában jelenik meg, teljes mértékben tőled függ.

Kulcsszó a pozitív változás

Ahogy a legtöbb meditációs technika gyakorlása során, úgy a theta healing esetében is a szeretetre és a békére való törekvés számít a leginkább.

Akkor mégis miben különbözik a thétázás a többi technikától? Leginkább abban, hogy segítségével nem csak feltöltődhetsz, kialakíthatod a harmóniát a saját életedben, hanem akár nagymértékű változásokat is elrendelhetsz, bevonzhatsz magadnak.

Ez nyilván magában hordozza a testi és lelki megújulást, fejlődést, egyszóval az életed minden pontjára kiterjedő, pozitív átalakulást.

Miért jó?

Ha nem eléggé kecsegtető önmagában az, hogy az életed pozitív irányba fordulhat, akkor eláruljuk, hogy a theta healing által növekszik az önbizalmad, sokkal magabiztosabb és lelkesebb leszel.

Mivel fényt deríthetsz a lelki traumák okaira, körülményeire, fel is oldhatod azokat, így nem fognak akadályozni a jövőben. Megtanulod elfogadni, sőt szeretni magadat, a környezetedet, a körülötted élő embereket, és úgy általában a világot.

A fejlődés során tulajdonképpen belülről gyógyítod magadat, így eltűnhetnek azok a betegségeid, amik lelki eredetűek, de már fizikai tüneteket is generáltak.

Hogyan működik a technika?

A theta healing alkalmazása során tudatos, éber állapotban vagy, de bármikor képes vagy arra, hogy a gondolataidat irányítsd, és a théta agyhullámok segítségével elérd a kívánt változást.

Ez most talán nagyon bonyolultnak és megfoghatatlannak tűnik, éppen ezért indítanak hazánkban is rendszeresen különféle tanfolyamokat, amiken elsajátíthatod az alapokat. Olyan konzulenst is választhatsz, aki négyszemközt foglalkozik veled – ez persze drágább, de jó választás akkor, ha komoly nehézségeid vannak.

Egyébként, ha kíváncsi vagy, esetleg „csak” fejlődni szeretnél, kedvező árú csoportos foglakozásokon is részt vehetsz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást