Minden, amit a theta healingről tudnod kell

Minden, amit a theta healingről tudnod kell

Címlap / Életmód / Egészség / Minden, amit a theta healingről tudnod kell

Bár a theta healing nem egy újkeletű meditációs technika, népszerűsége továbbra is töretlen. Sőt talán mondhatjuk, még sosem volt ekkora szüksége az emberiségnek arra, hogy – bármilyen gyakorlatsor segítségével, de – ismét megtanuljon befelé figyelni. Te tudod, miben segít még a thétázás?

Mi is az a theta healing?

A theta healing tulajdonképpen egy meditációs technika, ami azonban nem csupán az ellazulás, feltöltődés módszerét takarja, hanem egy különleges szellemi filozófiát is magába foglal.

Alapelve, hogy harmóniában egyesítse a testet, a lelket és a szellemet, miközben segíti a fejlődésedet az élet minden területén. A technikát Vianna Stibal alkotta meg, már több mint 20 éve, 1995-ben.

A theta healing azóta is töretlen sikerrel gyűjti maga köré híveit, hiszen egyre többen tartják fontosnak, hogy az egészséges testükhöz egészséges lélek és szellem is tartozzon.

Nem fanatikusoknak szól

Bár a korábbi leírás bármelyik elfogult vallásnak, szektának az alapelvei közé kerülhetne, a theta healing nem éppen fanatikusnak szól. Igaz, hogy fontos szerepet tulajdonít a meditációnak, azon keresztül az imának, egyetlen célja a pozitív életminőség kialakítása.

Amennyiben betegség idején, problémák ellen használnád, bátran megteheted, a thétázás ugyanis nem utasítja el az orvosi segítséget, sőt! Nem zárja ki azt sem, hogy bármilyen vallást gyakorolj, a célja csupán az, hogy a teremtéshez közel kerülj – az, hogy ez előtted milyen formában, kinek az alakjában jelenik meg, teljes mértékben tőled függ.

Kulcsszó a pozitív változás

Ahogy a legtöbb meditációs technika gyakorlása során, úgy a theta healing esetében is a szeretetre és a békére való törekvés számít a leginkább.

Akkor mégis miben különbözik a thétázás a többi technikától? Leginkább abban, hogy segítségével nem csak feltöltődhetsz, kialakíthatod a harmóniát a saját életedben, hanem akár nagymértékű változásokat is elrendelhetsz, bevonzhatsz magadnak.

Ez nyilván magában hordozza a testi és lelki megújulást, fejlődést, egyszóval az életed minden pontjára kiterjedő, pozitív átalakulást.

Miért jó?

Ha nem eléggé kecsegtető önmagában az, hogy az életed pozitív irányba fordulhat, akkor eláruljuk, hogy a theta healing által növekszik az önbizalmad, sokkal magabiztosabb és lelkesebb leszel.

Mivel fényt deríthetsz a lelki traumák okaira, körülményeire, fel is oldhatod azokat, így nem fognak akadályozni a jövőben. Megtanulod elfogadni, sőt szeretni magadat, a környezetedet, a körülötted élő embereket, és úgy általában a világot.

A fejlődés során tulajdonképpen belülről gyógyítod magadat, így eltűnhetnek azok a betegségeid, amik lelki eredetűek, de már fizikai tüneteket is generáltak.

Hogyan működik a technika?

A theta healing alkalmazása során tudatos, éber állapotban vagy, de bármikor képes vagy arra, hogy a gondolataidat irányítsd, és a théta agyhullámok segítségével elérd a kívánt változást.

Ez most talán nagyon bonyolultnak és megfoghatatlannak tűnik, éppen ezért indítanak hazánkban is rendszeresen különféle tanfolyamokat, amiken elsajátíthatod az alapokat. Olyan konzulenst is választhatsz, aki négyszemközt foglalkozik veled – ez persze drágább, de jó választás akkor, ha komoly nehézségeid vannak.

Egyébként, ha kíváncsi vagy, esetleg „csak” fejlődni szeretnél, kedvező árú csoportos foglakozásokon is részt vehetsz.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást