Stílus / Divat

Milyen színű ruhát szeretsz viselni? Ezeket árulja el a személyiségedről

Milyen színű darabokat látsz a szekrényedben? Általában egy bizonyos színhez vonzódsz, vagy szereted keverni őket? Tudd meg, kedvenc árnyalataid miképp árulkodnak rólad, személyiségedről!

Fehér

A fehér szín kedvelői általában romantikus lelkek, akik törekednek a harmóniára.

Őszinték és nyílt szívűek, akik mindig segíteni szeretnének másokon, akár saját érdekeit is figyelmen kívül hagyják emiatt.

Sokszor semlegesek egy társaságban, de amint elhagyják a helyet, hiányuk rögtön feltűnik.

Fekete

Sokszor a befelé fordulást, a zárkózottságot sugallja, pedig a feketét viselő emberek gyakran a leghatározottabbak és a legdinamikusabbak.

Az elegancia színe, így kedvelői imádják a divatot, és a legtöbb művészi ágazat érdekli őket.

Rossz oldaluk, hogy eléggé szélsőségesek lehetnek és vadabbak, de ezt még jóra is fordíthatják, mivel nehéz unatkozni mellettük, mert mindig benne vannak valami jó kis kalandba.

Zöld

A zöld a természet színe, tehát nem meglepő, hogy egy örökmozgó kalandor lakozik abban, aki ezt az árnyalatot preferálja.

Nyugodt és türelmes típus, akit jobban vonzzanak a hosszú séták és túrázások, mint a nagy bulik.

Habár szereti a társaságot, remekül érzi magát egyedül is, amikor nyugodtan kertészkedhet és nem zavarja őt senki.

Az, ha nem kifejezetten szereted a zöldet, és valamiért hirtelen mégis hozzá húz a szíved, akkor valószínűleg túlpörögtél és nyugalomra vágysz.

Kék

A kék szín a végtelenség, valamint a szabadság jelképe. Viselője nem tűri a korlátokat, viszont nem is lázad ellene, nem harcol, hanem egyszerűen nem vesz tudomást róluk.

Nehéz kihozni a sodrából, csak ritkán vitatkozik, mert általában tiszteletben tartja mások véleményét, és elfogadja az emberek különbözőségét.

Megértő és hűséges társ válhat belőle, ha hosszú pórázra engedik.

Narancssárga

Aki a narancssárga színt részesíti előnyben, az örök optimista, vidám és felszabadult. Számára nincs lehetetlen, lelkesen vág bele mindenbe és végig is viszi terveit.

Igazi álmodozó típus, de nem marad meg ott, hanem tesz is azért, hogy beteljesüljenek a vágyai.

Társaságkedvelő, szeret beszélgetni, új embereket megismerni, élményeket gyűjteni. Mindig mosolyog, és ha el is esik, mindig gyorsan feláll a padlóról, leporolja magát, és megy tovább.

Citromsárga

Azt mondják, az irigység színe, pedig ez közel sincs így. Bármikor lehet rájuk számítani, ha tanácsot nem is, de pozitív, feltöltő energiákat biztosan adnak.

Általában vidámak és mosolygósak, de olykor apátiába süllyednek, amiből elég nehezen tudnak kimászni.

Önbizalmuk viszonylag kicsi, ezért fontos számukra a környezet elismerő véleménye, és ha ezt nem kapják meg, könnyen befelé fordulóvá válhatnak.

Piros

Ahogy a színskálán is láthatjuk, a zöld abszolút ellentéte. A piros szín kedvelői harsányak, magabiztosak és szeretik a feltűnést. Erős szexuális kisugárzással bírnak, és olykor nem tudnak egyetlen partner mellett megmaradni.

Mivel hatalmas energiával rendelkeznek, muszáj, hogy valamiben le tudják vezetni, például sportban, munkában, szexben.

Amennyiben ez beléjük reked, akkor bizony robbannak, és jaj annak, aki ekkor a közelükbe kerül. Jó tanács, ha úgy érzed, kimerült és fáradékony van, szerezz be pár piros ruhát és dobd fel a lakásod ilyen színű kiegészítőkkel!

Lila

A lila a legmegosztóbb szín, vagy nagyon kedvelik, vagy egyáltalán nem. Ez ugyanígy van a főképp lila ruhát hordó emberekkel is, mivel gyakran elvarázsoltnak bélyegzik meg őket.

Igazi művészlelkek, akik távol akarnak maradni attól, ami a való világban gonosz és durva.

Éppen ezért kissé távolságtartónak hiszik őket és zordnak, pedig egészen mély érzésűek, akik nem elégszenek meg a felszínes dolgokkal.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást