Milyen női ruhát és szandált érdemes nyáron vásárolni?

Milyen női ruhát és szandált érdemes nyáron vásárolni?

Címlap / Stílus / Divat / Milyen női ruhát és szandált érdemes nyáron vásárolni?

Népszerű az online ruhavásárlás

Főleg a nők minden eddiginél többet vásárolnak az interneten: Az okostelefon-felhasználók 67% -a azt mondja, hogy „kirakat”-ot keres a telefonján. Alig egy gombnyomással az online élelmiszerbolt-szolgáltatások és az élelmiszer-alkalmazások közvetlenül az ajtónkhoz kínálják a szállítást, és megrendelhetünk virágszállítást, hogy időben eljussanak az ünnepelthez. A ruházati alkalmazások (pl.: Answear, About You, FashionDays, eMAG) is egyre népszerűbbek a divat inspirációja, az egyszerűen böngészhető oldalak és az ügyletekhez való gyorsabb hozzáférés terén. Gyakran tapasztalhatjuk, hogy ezek a ruházati alkalmazások különleges funkciókat kínálnak, amikor vásárolunk, vagy akár egyedi kedvezménykódokat biztosítanak csak az alkalmazásban való használathoz!

A márkáktól függetlenül szeretjük, ha adott ruha kellemes, szellős és kényelmes, különösen az izzasztó nyári napokon jó, ha egyszerű, de dekoratív a viseletünk. Ilyen nyári alkalmi öltözéket jellemzően 16 – 20 ezer forintos áron könnyen beszerezhetünk, sőt vannak olyan napok, amikor adott modellre 30-40%-os kedvezményt ad az online kereskedő. Attól nem kell tartanunk, hogy a megvásárolt méret hibás lesz, hiszen a termékleírás mellett külön mérettáblázat segít, mint útmutató.

Ha nyár, akkor szandálszezon!

A legtöbb nő egész évben szandált hordana, ha tehetné. A történelem folyamán a lábbeli egyik legfontosabb formája volt. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy egyszerű és olcsó az előállításuk, valamint praktikus a viseletük. A kora egyiptomi korszakban pálmalevélből és papiruszból készítették, az 1930-as és 50-es években terjedt el széles körben. A leghasznosabb, legkényelmesebb és legsokoldalúbb lábbeli, a luxus szandál bármilyen ruhát könnyedén elegánssá teheti. Akár azt tervezzük, hogy felvesszük az utazáshoz, vagy kiegészítőként viseljük a nyári ruhákhoz, a lényeg, hogy nagyon sokszínű kínálat áll rendelkezésünkre.

A női szandálnak két fő típusa van: lapos és sarokkal rendelkező. Tökéletes bármilyen nyári ruha öltöztetéséhez, a sarkos lábbeli a női divat alapeleme. A lapos kényelmesebb és hétköznapibb, így remek választás, ha forró időben nagy távolságokat gyalogolunk. A stylistok azt mondják, hogy minden nőnek legyen legalább két szandálja a nyári ruhatárában, egy sarokkal és egy anélkül.

Az ismertebb márkák, mint a Puma, a Timberland vagy Skechers mellett találkozhatunk a luxusbrandekkel, mint a Chanel, a Jacquemus és a Bottega Veneta. Egyes divatszakértők szerint az idei szezonra a semlegesség a jellemző. A szandáloknál elsősorban a színvilág a lényeg és bármilyen meglepő a női termékek mindig olcsóbbak, mint a férfiaknak szánt ruhák vagy kiegészítők. Természetesen az árakban vannak különbségek, de 6 és 20 ezer forintért igen jó lábbelikre tehetünk szert az online shopokban.

Az egész lábat a szandál talpának kell alátámasztania. Ha a lábujj vagy a sarkunk túlnyúlik, akkor kockázatos a viselésük mivel károsíthatják a sarkunkat vagy a lábunkat. A legfontosabb a tökéletes kényelem, ellenkező esetben csak bosszankodunk egész nyáron.

Informálódjunk!

Ahogy a hagyományos ruházati boltban, úgy online szintén célszerű alaposan körülnézni, ruha vagy szandál vásárlása esetén, azonban kipróbálásra nincs mód, viszont a megbízhatóbb internetes áruházaknál részletes termékismertető alapján tájékozódhatunk. Akkor járunk jól, ha naprakész információval rendelkezünk, mindig nézzünk utána az árucikknek, így nem érhetnek minket kellemetlen meglepetések.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást