Arc / Stílus

Milyen női illatot szeretnek a férfiak

Milyen női illatot szeretnek a férfiak

Megkérdeztünk néhány férfit, melyek azok a női illatok, amelyeket szeretnek és melyek azok, amelyeket utálnak.

Az eredmény számunkra is meglepő volt. A következőkben megtudhatod, hogy a gyümölcsös, édes vagy tiszta illatanyagok mit váltanak ki a férfiakból.

Tiszta illatok – szeretik

Mint minden ember, a férfiak is szeretik a friss illatokat, amelyek hasonlóak a fürdőzés utáni üde illatokhoz.
Ilyen parfüm Christian Dior J’adore -ja, amely elhozza az üde természet varázsát. Az Estée Lauder Pure White Linen illatra egy srác ezt mondta:
Friss illatú és szexi, érdekes módon azonnal bezsongok tőle.” Ez valószínüleg a gardénia szirmok, fehér frézia és harmatos zöld növények illatától van így.
Más friss illatú parfümök: Lancôme Miracle, Dolce & Gabbana Light Blue’s és az Elle Yves Saint Laurent.

Desszertek – nem szeretik

Bár szeretik az utcán és érezni a friss péksütemények illatát, vagy a konyhában az sütemény illatát, mégis a legtöbb férfi nem jön izgalomba attól, hogy egy nő étel illatú.
A vanília illat volt a kivétel, ez az illatanyag elnyerte minden férfi tetszését.

Fa- és virágillatok – szeretik

Ne riadj vissza a fűszeres fa és virágillatoktól. Bár azt hinnéd, hogy ezek inkább férfias illatanyagok, ezek többsége segít rabul ejtened őt. Az e fajta parfümök nagy szexuális hatással bírnak.
Ilyen a Victoria’s Secret Very Sexy  parfümje, amely bors, vanília, orchidea és faillatok különleges egyvelege.
Christian Lacroix Rouge fehér bors, pacsuli és borostyán keverékének parfümjéről ezt vallja egy fiú: “Ha ezt megérezném egy lányon, azt gondolnám, hogy készül valamire…“.
Ha flörtölni szeretnél próbáld ki Calvin Klein Secret Obsession parfümjét, vagy Tom Ford Fekete Orchidea illatát.

Erős virágillat – nem szeretik

Talán meglepő, de nem sok srác áll meg szagolgatni a rózsákat, vagy más virágokat az út szélén. A túl erős virágillat idős hölgyre emlékezteti őket. Ez lehet magyarázat arra, miért vonakodnak a virágvásárlástól?

Fűszeres virágok illata – szeretik

Azt hihetnénk, hogy a srácok csak a fiatal nőkre buknak, de mint kiderült, az érettebb nők után inkább vonzódnak. A férfiaknak elnyerte tetszését a Chanel Chance és Daisy Marc Jacobs parfüm. Keresd azokat az illatokat, amelyek a virágillat mellett édes (mint a vanília) vagy fűszeres (mint a fehér fafélék) illatot is tartalmaznak.
Az egyik fiú ezt nyilatkozta a Chance illatának megérzése után “Ezt nem tudom elképzelni egy középiskolás lányon, túl drágának hat.” Egy illat, amely gazdagnak mutat minket? Nagyszerű!

Gyümölcsillatok – nem szeretik

Az édes illatú, gyümölcsös parfümökről a férfiak azt hiszik, konyhába csöppentek, nem a hálószobába. A citrusos desszert illata inkább vált ki éhségérzetet náluk, mint indítotja be a fiúk fantáziáját.

Az illat, amit egyetlen férfi sem szeretne érezni rajtad

Ez az illat változó minden férfi számára, de ebben mindenki egyet értett: egyikük sem szeretné érezni rajtad a volt barátnője illatát. Érdekes érzést vált ki egy férfiből, ha olyan illatot érez, amilyen egykori barátnőjének volt. Ez ilyesztő és kiábrándító is lehet számukra, ezért a legjobb ha megkérik párjukat, ne használják ezt az illatot többé.
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást