Kikapcsolódás / Szórakozás

Milyen színű az autód? Ezt az izgalmas dolgot árulja el rólad

Milyen színű az autód? Ezt az izgalmas dolgot árulja el rólad

Piros/bordó

Azok, akik kifejezetten a piros vagy a bordó autókat szeretik, valószínűleg nagyon szociális természettel rendelkeznek. Ha te is ilyen kocsit vettél, az arra utal, hogy ritkán üldögélsz otthon, nagyon ambiciózus vagy, és sokszor cselekszel hirtelen felindulásból. Azaz nem egyszer vásároltál már úgy valamit, hogy igazából át sem gondoltad, és sokszor spontán cselekszel, utazol, szórakozol.

Tudod, mit akarsz az élettől, és nehezen lehet eltántorítani téged attól, amit a fejedbe vettél, ami arra enged következtetni, hogy néha elég makacs tudsz lenni.

Az extrovertáltak táborát erősíted, magabiztos vagy, és valószínűleg emiatt nehezen fogadod el, ha valaki mégis képes kiszúrni egy-egy hibádat. A kritikát egyáltalán nem viseled jól!

Szürke

A szürke autó azok közé tartozik, amelyik nem igazán lóg ki a tömegből, nem feltűnő, és könnyebben beivódik a környezetébe. Ha te ilyen kocsit vettél, biztosan nem vagy az a típus, aki a leghangosabb lenne a szobában.

Úgy gondolod, egyáltalán nincs szükséged feltűnősködésre, hogy az emberek figyelmét felkeltsd, és észre vegyenek téged, hiszen tisztában vagy a képességeiddel.

Tudod, hogy érdekes és izgalmas személyiség vagy, és ha ezt valaki nem látja meg azonnal, az téged nem igazán hat meg. Hiszed, hogy a barátok esetében a minőség számít, és nem a mennyiség, ezért sosem törekedtél arra, hogy mindenkit elbűvölj, és minél több embert nevezhess a barátodnak. Könnyedén alkalmazkodsz másokhoz, simulékony természettel rendelkezel, és kicsit talán biztonsági játékosnak is lehetne nevezni, hiszen kockáztatni ritkán szoktál.

Kék

A kék színű járművet azok vásárolják előszeretettel, akik optimista, színes egyéniséggel rendelkeznek. Arra utal, hogy jelen van a stabilitás az életedben, összeszedett vagy, és rendkívül szorgalmas. Csak akkor érzed magad nyugodtnak, ha tudod, hogy mindent elvégeztél azon tennivalóid közül, amik rád várnak; ha ez nincs meg, egyszerűen nem tudod elengedni magad.

Barátságos természettel rendelkezel, és még a tőled leginkább távolálló személyekkel is igyekszel közös nevezőt találni, mert számodra a kedvesség alap, és akkor érzed jól magad, ha a környezetedben mindenki más is elégedett.

A családod mindig is az első helyen állt számodra, a problémáikat pedig sokszor hajlamos vagy helyettük megoldani. Nem véletlen, hogy nagyon sok családanya választja ezt a színt!

Zöld

A zöld autó a ritkaságok közé tartozik, és ma már egyre kevesebbet látni belőlük. Ha mégis erre esett a választásod, az azt jelenti, hogy nagyon erős személyiséged van, és mások véleménye nem igazán foglalkoztat. A kritika lepereg rólad, a trendeket pedig sosem követed. Ha neked valami tetszik, azt veszed meg, és egy pillanatig sem foglalkozol azzal, a környezeted szerint egyébként mi számít épp menőnek.

Ez a szín arra is utal, hogy imádod a természetet, és leginkább ennek közelségében érzed otthon magad.

Valószínűleg a városi közegben nehezen találod meg a helyed, és akkor tudsz igazán relaxálni, ha egy erdőben, hegyvidéken, tóparton üldögélhetsz. Tuti, hogy nagyon kedves és türelmes egyéniség vagy, és sajnos sokszor épp ezzel élnek vissza mások!

Oldalak: 1 2 3

2 hozzászólás

 • Avatar
  janika
  2021.03.28., 16:09

  de mit? nemértem

  Válasz
 • Avatar
  színes
  2021.03.28., 17:42

  Bajban vagyok, a három autóm három különböző színű.
  Akkor most melyik leírás illik rám? 😮

  Válasz

Írj egy hozzászólást