A 10 pontos szabályrendszer, amivel nem vonzok be többé mérgező férfiakat

A 10 pontos szabályrendszer, amivel nem vonzok be többé mérgező férfiakat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A 10 pontos szabályrendszer, amivel nem vonzok be többé mérgező férfiakat

Néha úgy érzed, mágnes vagy, aki csak a legrosszabb fajta pasikat vonzza be? Én is így voltam vele, ezért felállítottam tíz szabályt, hogy ezentúl ne legyen így.

Már nem mentegetem a viselkedésüket

Amikor a barátaim felhívták a figyelmem arra, hogy az aktuális barátom kihasznál, vagy rosszul bánik velem, állandóan mentegettem az illető viselkedését. „Sok a munkája, nehéz időszakon megy keresztül, máskor nagyon kedves tud lenni, stb.” Mindenki esett már ebbe a hibába, mikor elvakítja a szerelem és direkt nem hajlandó meglátni dolgokat, de már nem mentegetek senkit.

Nem hiszek a kifogásoknak

Régebben annyi ócska kifogásnak bedőltem, hogy belegondolni is dühítő. Elhittem a legátlátszóbb dolgokat is, mert hinni akartam. Ma már sokkal szkeptikusabb vagyok és nem dőlök be minden gyanús kifogásnak.

Tudom, hogy ennél többet érek

A toxikus emberek azokra tapadnak, akik elviselik őket. Ha viszont az ember a sarkára áll és szembesíti őket mérgező viselkedésükkel, elég hamar odébbállnak. Amióta úgy döntöttem, hogy én többet érek annál, minthogy így bánjanak velem, nem is vonzom be az ilyen pasikat. Nincs szükségem a felesleges drámára, és neked sincs.

Gabriela Pereira/pexels.com

Határokat húztam

Minél többet engedsz meg egy mérgező srácnak, annál jobban ki fogja használni és egyre rosszabbul fog bánni veled. Felállítottam bizonyos határokat és be is tartom őket. Ha egy férfi ezt átlépi, egyből szóvá teszem, így nem használnak ki.

Csak azzal vagyok kedves, aki megérdemli

Úgy neveltek, hogy kedves legyek mindenkivel és ez a hozzáállásom nem is fog megváltozni azért, mert párszor megégettem magam a szerelemben. Viszont megtanultam, hogy csak azzal legyek kedves, megérdemli, tehát aki velem is az. Már tudom, hogy van különbség aközött, hogy jóindulatú, vagy lúzer vagyok és az utóbbi már nem leszek többet.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»