Életmód / Ezotéria

Mennyire vagy szerencsés az életben? A csillagjegyedtől is függhet!

Szerencsés nő

Kos

Sosem voltál az a típus, aki csak várta, hogy megtörténjenek vele a mázlis dolgok; mindig is a saját szerencséd kovácsa voltál. Megteremted magadnak a lehetőségeket, élsz velük, és ennek köszönheted azt, hogy jól alakulnak a dolgaid. Persze időnként veled is történnek szerencsés események, de te nem gondolod, hogy az életed kizárólag a véletleneken múlna.

Bika

Sosem érezted magad szerencsés alkatnak, hiszen életed során már rengeteg rosszabb dolog történt veled. A megoldást pedig sosem a mázlidnak köszönhetted, hanem saját magadnak, mert képes voltál felállni, megrázni magad, és továbblépni. Ezért neked nincs is szükséged nyúllábra vagy szerencsepénzre, hiszen az életedet magad irányítod, és az akaraterőd az, ami jóra tudja fordítani a rosszabb helyzeteket is.

Ikrek

Az Ikreket tartják az egyik legszerencsésebb csillagjegynek, és hogy miért, azt már te magad is megtapasztaltad. Sokszor fordult elő, hogy épp akkor késtél el melóból, amikor a főnököd nem jött be, vagy pénzt találtál az utcán, ezért te tényleg hiszel is a szerencsében. De ugyanakkor nagyon intelligens, talpraesett jellem vagy, ezért te magad is hozzájárulsz ahhoz, hogy ilyen jól alakuljon az életed.

Rák

Szerencsés csillagzat alatt születtél, és még ha nem is mindig érzed így, tényleg elég mázlista vagy! Az élet folyton olyan lehetőségeket sodor az utadba, amit az emberek többsége sosem él át, gyakran nyersz a nyereményjátékokon, és valahogy mindig minden összejön, amit eltervezel. Nem csoda, hogy sokan irigykednek rád.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást