Milyen most a körmöd? Ezt árulja el rólad!

Milyen most a körmöd? Ezt árulja el rólad!

Címlap / Stílus / Test / Milyen most a körmöd? Ezt árulja el rólad!

Natúr, formára reszelt

Biztos, hogy elég elfoglalt életet élsz, ezért bár figyelsz a szép körmökre, manikűröshöz nincs időd járni. Összeszedett vagy, olyan típus, aki szeret előre tervezni, és általában mindent többször is végigjátszol fejben, mielőtt végső döntést hoznál.

Nem szeretsz kockáztatni, és a munkádban is nagyon szorgos vagy, hogy véletlenül se érjen téged negatív kritika. Emiatt viszont gyakran megesik, hogy a szabadidődet is beáldozod a karriered érdekében, mert csak akkor tudod elengedni magad, ha már nincs egyetlen tennivaló sem a listádon. 

 

Frissen lakkozott

Nőies, kifinomult lélek vagy, és adsz a külsődre. Nem esel túlzásokba, ezért képes vagy megtalálni az arany középutat, ami rengeteg férfinek tetszik a környezetedben. Biztos, hogy akad is néhány udvarlód, igaz?

Barátságos, szórakoztató természettel rendelkezel, és rendkívül jó a kommunikációs érzéked, a véleményedet pedig sosem félsz kimondani. De míg mások ilyenkor hajlamosak bántó stílust felvenni magukra, te nagyon jól értesz ahhoz, hogyan legyen minden szavad barátságos.

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást