Személyiségteszt: melyik szem tetszik a legjobban a képről?

Személyiségteszt: melyik szem tetszik a legjobban a képről?

Címlap / Életmód / Személyiségteszt: melyik szem tetszik a legjobban a képről?

Ha az 1-es számú rajzot választottad

Nagyon nyitott személyiség vagy. Bárkit szívesen befogadsz az életedbe és a szívedbe egyaránt. Hiszel abban, hogy inkább megéri vállalni a csalódás kockázatát, mint hogy teljesen elzárd magad a világtól és a lehetőségektől. Ettől függetlenül azért neked is vannak félelmeid, de igyekszel őket eltitkolni mások előtt.

Szívesebben oldod meg a problémáidat egyedül, de ha a családodnak vagy a barátaidnak segítségre van szüksége, rögtön ott teremsz mellettük. Azáltal ugyanis, hogy támogatsz másokat, lelkileg te is könnyebben gyógyulsz.

Ha a 2-es számú rajzot választottad

Lelkiismeretes ember vagy, és igyekszel mindig pozitív benyomást kelteni a környezetedben. Hiszel abban, hogy a jó tettek képesek megváltoztatni mások életét – még ha apróságokról is van szó –, ezért próbálsz mindig helyesen cselekedni. Úgy véled, ez a legkevesebb, amit megtehetsz azért, hogy a világot jobb hellyé varázsold.

Ha viszont gondjaid vannak, vagy éppen feldúlt vagy, ritkán osztod meg a barátaiddal; emiatt pedig rengeteg probléma gyűlhet fel benned hosszabb távon.

Ha a 3-as számú rajzot választottad

Valamikor a múltadban mélyen megsebezték a szíved és a lelked, erre pedig a mai napig tisztán emlékszel. A rossz élmények kihatnak a mostani életedre is, de ettől függetlenül mindig igyekszel megtalálni a békét magaddal. Sosem osztod meg a világgal a sötétebb gondolataidat; képes vagy rengeteg dolgot elviselni, és általában erről nem beszélsz másoknak.

Mégis, ennek ellenére időnként meglepően vidám tudsz lenni, és a legnagyobb “esések” után is könnyen összeszeded magad.

Ha a 4-es számú képet választottad

Filozofikus személyiséged van, amelynek következtében hajlamos lehetsz túl sokat elmélkedni mindenről, ami veled történik – épp ezért, időnként még te magad is elveszel a gondolataidban. Nem kedveled a felületességet; jobb szeretsz a dolgok mélyebb értelmébe belelesni. Magabiztos típus vagy, az életre pedig szívesen tekintesz úgy, mint egy kirakós játékra, amelynek darabkáit szép lassan sikerül a megfelelő helyre illesztened. Persze ettől függetlenül te is elbizonytalanodsz néha, de ezt semmiképp sem kürtölöd világgá.

Ha az 5-ös számú képet választottad

Rejtélyes típus vagy; de nem csak a környezeted számára, hanem még saját magadnak is. Egyelőre nem jöttél rá, ki is vagy valójában, a gyakori hangulatingadozásaid pedig alaposan megnehezítik ebben a dolgodat.

Egy társaságban inkább te vagy a csendesebb személy, aki csak olyan infókat közöl, amelyekben tényleg 100%-ig biztos is, a cselekedeteid pedig időnként összezavarják a környezetedet. Jobb szereted megismerni az embereket, mielőtt közelítesz feléjük.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást