Megvan az örök élet titka, és ez nem vicc

Megvan az örök élet titka, és ez nem vicc

Címlap / Életmód / Ezotéria / Megvan az örök élet titka, és ez nem vicc

A víz csodálatos tisztító hatással rendelkezik. Cikkünk segít abban, hogy tudatos használatával befolyással lehess hangulatodra, kapcsolataidra, sorsod alakulására.

A víz hatása

Mindannyian szeretünk vízben tartózkodni. Már az anyaméhben is vízben ringatózunk, és ez az élmény nyugtatóan, védelmezően hat ránk. A víz eleme oldja bennünk az érzelmi blokkokat, hatására megnyugszunk, akár isszuk, akár fürdünk benne. Mindnyájunkra jó hatással van, szívesen elnézegetjük még a poharunkon levő vízcseppeket is, látványuk frissességgel tölt fel minket.

Meleg víz és csakratisztítás

A víz megszabadít minket a negatív rezgésektől, amelyeket másoktól veszünk át. A hideg víz becsukja a csakrákat, a meleg kinyitja. A meleg vízben való fürdés lehetősége az egyik legmagasabb rendű ajándék, amit az ember a természettől kapott.

Az örök élet titka a napi fürdés, mert nemcsak fizikai, hanem energiatestünket is megtisztítja.

A víz tisztító hatása sokszor gyorsabb az elme spontán tisztulásánál. Ezen az elven alapul a keresztelés szokása is, és a mindennapi fürdés segít abban, hogy ez a szimbolikus cselekvés a valóságra is átterjedjen. 

Stimuláció

A hosszan tartó forró fürdés stimulálja a csakrákat. A köldökcsakra összeköti az érzelmi és a fizikai testet. A víz segít az érzelmi egyensúly visszaállításában, megszünteti az energiaszennyezést, amely a morfogenetikus mezőben való létezés során keletkezik és összegyűlik annak következtében, hogy mi, emberek érzéseink, gondolataink és szavaink által tudatosan és óhatatlanul hatással vagyunk egymásra.

Az élet forrása

A víz az élet forrása, nélküle semmi nem létezhet. Szerkezeténél fogva képes különböző frekvenciákon információkat tárolni, és ez lehet akár egy érzelem is. Nem tesz különbséget építő vagy romboló információ között, csak a struktúráját változtatja. Mint egy „fekete doboz”, tanúja a környezetének.

Kristályképe aszerint változik, hogy milyen rezgés, energia, vagyis milyen információ hat rá.

Információforrás

Amikor orvoshoz fordulunk, a laborba küldenek minket vérvételre, mert a vérünk tárolja rólunk a legtöbb információt. A kívülről ható információk rezgése az egész testünkben szétterjed. A víz nem tesz igazságot, azzá válik, ami hat rá. Segítségével információt tudunk bevinni a testünkbe. Minél többet gondolunk valamire, annál jobban beépül a sejtjeinkbe.

Programozás vízzel

Csodálatos tulajdonságainak köszönhetően a víz alkalmas arra, hogy segítségével pozitív gondolatokat programozzunk be magunknak. Most leírjuk ennek a módját.

Ásványvizet használj, lehetőleg szénsavmenteset. Írd rá az üvegre, amit programozni szeretnél, majd helyezd rá a kezedet, és koncentrálj. Képzeld el részletesen és színes képként azt, amire vágysz, és érezd át, mintha már megvalósult volna, majd a szíveden keresztül sugározd bele ezt az érzést a vízbe. Ezután idd meg a vizet!

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!