Mindannyiunkkal előfordult már, hogy több pékárut vettünk, mint amennyi még frissen elfogyott volna. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a szemetesben kellene landolnia. Sőt, bizonyos ételek kifejezetten maradékból, például néhány napos kifliből a legfinomabbak. Ha tehát legközelebb te is úgy érzed, hogy felesleg keletkezett a konyhában, akkor gondold újra, és készítsd belőle olyan ételeket, amik talán még a friss, ropogós kiflinél is finomabbak.
1/7 Melegszendvics
A megszáradt kifli hasznosításának legegyszerűbb módja az, ha melegszendvicset készítesz belőle. Csak vajazd meg, és pakolj rá mindenféle tetszés szerinti feltétet. Kerülhet rá sonka, szalámi, sajt, sült kolbász, tonhal, paradicsom, vagy amit csak megkívánsz. Ezután tedd be néhány percre a meleg szendvics sütőbe vagy a rendes sütőbe, és ha megpirult, már el is készült.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!