Magas vagy? Ezek a ruhadarabok nagyon előnyösek lesznek!

Magas vagy? Ezek a ruhadarabok nagyon előnyösek lesznek!

Címlap / Stílus / Divat / Magas vagy? Ezek a ruhadarabok nagyon előnyösek lesznek!

A magasabb lányok öltözködés terén alapvetően szerencsésnek mondhatóak, hiszen olyan nőies részletekkel rendelkeznek (hosszú lábak, hosszú nyak), melyekre szinte minden nő vágyik. Mostani bejegyzésünkben 5 szuper tippet mutatunk nektek, melyek segítségével még jobban élvezhetitek a magasságotok adta előnyöket!

FELSŐK, BLÚZOK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A magas lányoknak kifejezetten előnyösek a kivágott felsőrészek. Bátran viselhettek mélyebb V-kivágású blúzokat és topokat, melyek segítenek a nyakra terelni a figyelmet. Érdemes a különlegesebb nyakkivágásokat is kipróbálni, például a most szuper trendi lace up felsőket, a magas nőknek ugyanis különösen jól állnak az izgalmas, dekoltált darabok.

ÉKSZEREK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Szintén a nyak környékét hangsúlyozhatjátok a hatalmas nyakékekkel, a statement fülbevalókkal és az oversized napszemüvegekkel. Tulajdonképpen szuper választás minden olyan feltűnő kiegészítő, melyvonzza a tekintetet és feldobja a legegyszerűbb összeállításokat is. Továbbra is fontos azonban szem előtt tartani a kevesebb néha több szabályt, melynek értelmében érdemes kerülni a statement ékszerek halmozását.

RUHÁK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A magas hölgyeknek kifejezetten jól állnak a maxi ruhák, melyek az aktuális divatőrületektől függetlenül minden évben hódítanak. A ruhák hossza hangsúlyozza a magas, kecses alakot. Érdemes az üzletekben olyan darabokat választani, melyek valamilyen érdekes nyak- vagy hátkivágással rendelkeznek, ezáltal még különlegesebb hatást érhetünk el. A maxi darabok további nagy előnye, hogy könnyed és kényelmes viseletek, hosszuknak köszönhetően ápolnak és eltakarnak, ráadásul lapos cipellőkkel – balerinákkal és sarukkal – is remekül működnek.

NADRÁGOK ÉS SZOKNYÁK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Nadrágok és szoknyák kiválasztásánál jó ötlet lehet a keskeny hatást szélessel kombinálni. Trapéz szárú nadrágok és szűk ceruzaszoknyák is jól állhatnak a magas nőknek, ha szűkebb vagy éppen bővebbruhadarabokkal ellensúlyozzuk őket. Bátran kísérletezzetek otthon, garantáltan szuper végeredmények születnek majd!

CIPŐK

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Az átlagosnál magasabb nők általában félnek a magassarkú cipő viselésétől, mi viszont pont az ellenkezőjére szeretnénk buzdítani Titeket! Ha beléptek egy helyiségbe, magasságotoknak köszönhetően szinte biztos, hogy azonnal a cipőtökre terelődik majd a figyelem. Érdemes tehát a cipő kiválasztására nagy hangsúlyt fektetni, és mindig szép, különleges lábbelit viselni. Bátran választhattok az aktuális divatnak megfelelő magassarkú cipellőt, hiszen a tűsarkak tovább nyújtják a csinos és hosszú lábakat, és fantasztikusan mutatnak szűkebb nadrágokkal, ceruzaszoknyákkal.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást