Ezek a szimbólumok segítenek megismerni az igazi énedet

Ezek a szimbólumok segítenek megismerni az igazi énedet

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezek a szimbólumok segítenek megismerni az igazi énedet

Kos

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy égő máglya

Lángoló, tüzes személyiségedhez aligha passzolna jobban más szimbólum, mint egy égő máglya. Ez a jelkép szó szerint is rávilágít arra, milyen vagy valójában: törtető, ambiciózus, nagyratörő, ellenállhatatlan, sokszor mégis megközelíthetetlen. Egyszerre tudsz adni a környezetednek, ahogy a máglya is teszi – meleget, fényt – azonban ártani is tudsz, ha elhatalmasodik rajtad a negatív éned: ekkor mindent felégetsz magad körül, és nem kímélsz senkit.

Bika

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy sziklás hegycsúcs

Sziklaszilárd elképzeléseid vannak a világról, és úgy általában mindenről, ezért téged jól képvisel egy sziklás hegycsúcs. Sokak számára megközelíthetetlen és elérhetetlen vagy, ami részben konzervatív hozzáállásodból, részben pedig makacsságodból, konok hozzáállásodból fakad.

Szeretteid számára ugyanakkor mindig biztos, kemény és állhatatos hátteret tudsz biztosítani – akárcsak egy sziklás hegycsúcs.

Ikrek

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy virágokkal tűzdelt rét

Szerteágazó a figyelmed, az érdeklődésed, mondhatjuk, hogy a széllel változik a hozzáállásod és a nézőpontod – ezért is passzol olyan jól a személyiségedhez egy színpompás, virágokkal tűzdelt rét. Nagyon sokoldalú, szerethető, érdekes és különleges egyén vagy, aki könnyed, és kifejezetten sokszínű, eklektikus egyéniség.

Rák

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy folyó 

A folyó több szempontból is jól passzol a Rákok lelkéhez: ennek a jegynek a szülöttei remekül idomulnak másokhoz, olyan jól alkalmazkodnak környezetükhöz, akárcsak a folyó a medréhez. Fokozatosan, de biztosan haladnak a céljaik felé (a „lassú víz partot mos” alapelvben hisznek), ugyanakkor a vihar vészesen felkorbácsolja őket. Rákként a te lelked is egy lágyan ringatózó folyóhoz hasonlít igazán, de nehézség esetén mindent elsöprő érzelmi hullámokat vetsz a környezetedben élőkre.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást