Párkapcsolat / Szerelem

5 lehetséges ok, ha a srác eltűnt az életedből, de továbbra is lájkolja a képeidet

5 lehetséges ok, ha a srác eltűnt az életedből, de továbbra is lájkolja a képeidet

Mindig voltak olyan emberek, akik a szerelmi életben előszeretettel űztek kisded játékokat és erre bizony napjainkban az online felületek sajnos számtalan lehetőséget adnak. Azok, akik őszintén játsszák a szerelem nevű játékot, sokszor vakarhatják a fejüket a rejtélyes kis trükkök és kifürkészhetetlen online jelzések világában, de mi most segítünk ebben.

Ha volt egy srác, akivel jártál, randiztál vagy cseteltél, aki szó nélkül eltűnt az életedből, de még mindig lájkolgatja a fotóidat – amit nem tudsz mire vélni – íme öt lehetséges magyarázat.

1. Nem akarja, hogy elfelejtsd

Ha azt kérdezed magadban, hogy mi a fenének lájkolgat, mikor hetek óta képtelen válaszolni az üzenetedre, a válasz egyszerű: az üzenetírás időigényes, meg kell fogalmazni és be kell pötyögni, míg dobni egy lájkot mindössze egyetlen gombnyomás.

És hogy miért csinálja? Azt akarja, hogy az eszedbe jusson. Valószínűleg több vasat tart a tűzben, amit ilyen kis gesztus-szerű lájkokkal tart életben. Nyugi, ha az új pasidról teszel majd fel képet, azt biztosan nem fogja tetszikelni.

2. Mutatni akar valamit

A fotód lájkolásával tudja, hogy megmozgat benned valamit, tehát ilyenkor több mint valószínű, hogy lecsekkolod a profilját és ő pontosan ezt akarja! Valljuk be, ez a gyerekes taktika legtöbbször be is válik.

Lehet, hogy már nem érdekled annyira, hogy járjon veled, de azért az érdeklődéseddel szeretné legyezgetni a hiúságát.

Lehet, hogy valami egzotikus helyre utazott, vett egy új kocsit, vagy szépen kigyúrta magát és arra vágyik, hogy elismerjék a sikerét, mindezt viszont-lájkok vagy kommentek formájában. 

3. Csak a külsőd tetszik neki

Lehet, hogy a személyiségetek nem passzolt, de attól még gondolhatja úgy, hogy dögös vagy. Találkoztatok, de nem akart veled komolyabb kapcsolatot és eltűnt az éterből – ahelyett, hogy ezt közölte volna, mint egy felnőtt – most meg lájkolgatja a szelfijeid?

Előfordulhat, hogy semmi mögöttes szándéka nincs, hanem tényleg tetszett neki a fotó. Mindenki – főleg a vizuális beállítottságú férfiak – szereti a szép embereket, illetve a jól sikerült fotókat, az egész Instagram erre épül. Lehet, hogy a szeme elé kerültél a feed-en, nem volt ellenére, amit látott, dobott egy gyors lájkot és már pörgetett is tovább. 

4. Talán újrakezdené

Megbánta volna, hogy lelépett? Ez is egy lehetséges forgatókönyv. A férfiaknak nem erőssége a kommunikáció és lehet, hogy üzenetküldés helyett először inkább egy könnyed lájk segítségével tapogatóznak.

Az is előfordulhat, hogy szakított a lánnyal, akit helyetted választott és most próbálja így felvenni a ti kapcsolatotok fonalát.

Ha megbántott, vagy tudod, hogy link alak, akkor ne reagálj semmit, hiszen nem tartozol neki semmivel, sőt, az is lehet, hogy más lányok fotóinak lájkolásával csak a volt barátnőjét szeretné féltékennyé tenni. 

5. Elfelejtette, ki vagy

Ez a legsötétebb lehetőség, de sajnos van valóságalapja. Vannak srácok, akik rengeteg mindenkit követnek és csak úgy szórják a lájkokat, hogy az ő képeiket is lájkolják. Szomorú, de sajnos manapság sokan attól érzik magukat valakinek, ha sok követőjük van.

Ha az illető népszerű, lehet, hogy sok lánnyal randizik, sok lányt hülyít és egy idő után már nem is emlékszik pontosan mindre. Ez természetesen csakis őt minősíti és semmiképpen nem jelenti azt, hogy te felejthető vagy.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást