Minden nyári szetthez illik: a 8 legtrendibb Mary Jane balerina cipő 

Minden nyári szetthez illik: a 8 legtrendibb Mary Jane balerina cipő 

Címlap / Stílus / Divat / Minden nyári szetthez illik: a 8 legtrendibb Mary Jane balerina cipő 

A Mary Jane cipő, amely a „balletcore” trend révén nyerte vissza népszerűségét, az idei év alapdarabjává vált, legyen szó bármilyen alkalomról. A tervezők számtalan sziluettben, textíliában és színben újragondolták ezt s szerény lábbelit az egész évben hordható stílus és kényelem érdekében. Következzen az a 8 legtrendibb Mary Jane balerina cipő, amit érdemes lehet beszerezned idén!

Miért ilyen népszerűek?

Hogy mi áll pontosan a Mary Jane balettcipők iránti érdeklődés hirtelen újjáéledése mögött? „Ez a kényelem eleméből fakad” mondja Isabel Zadlo, a Shoes ‘N’ More vezető cipőbeszerzője, reflektálva a pandémiát követő munkába való visszatérésre. „Egy lapos cipő felvétele a sarokkal szemben kellemes átmenet volt.” A Mary Jane balettcipő, amelyet a lábfej pántja tesz különlegessé, a 20. század eleji Buster Brown képregényfiguráról kapta a nevét. Ennek a cipőnek a közelmúltbeli sikerét sokoldalúságának és a nagy márkák, mint az Alaia, Miu Miu és Chanel kifinomult értelmezéseinek köszönhetjük. „Van valami a Mary Jane cipőkben, ami miatt elegánsnak, divatosnak és trendinek érzed magad, szemben a tipikus balettcipőkkel. Van benne valami igazán édes” – teszi hozzá Zadlo.

Akár a balett által inspirált divattrend, akár a vírusosan terjedő „coquette” megjelenések, vagy a tervezők kifutón bemutatott cipőtrendjei vonzották be, a Mary Jane balettcipő vonzereje vitathatatlan. Egy dolog, amit Zadlo világossá tesz: ezek a balettcipők maradni fognak. „Akár otthonról dolgozol, akár az irodába mész, az emberekben ott van az az érzés, hogy kényelmesen akarják érezni magukat” mondja. „A balettcipővel, különösen a Mary Jane-nel, egyszerre nézhetsz ki divatosan és érezheted magad nagyszerűen.” Kell ennél többet mondanunk? Vásárold meg a legstílusosabb Mary Jane balettcipőket!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/8
Következő»

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!