Februári sorozatajánló – aktuális kedvenceink a tél utolsó hónapjára

Februári sorozatajánló – aktuális kedvenceink a tél utolsó hónapjára

Címlap / Kikapcsolódás / Februári sorozatajánló – aktuális kedvenceink a tél utolsó hónapjára

Ne higgy a szemének!

Sarah Pinborough regénye az a fajta misztikus krimi, aminek a végén az ember órákig csak bámul maga elé és próbálja feldolgozni a történetben bekövetkezett váratlan fordulatokat. A Ne higgy a szemének! című 2017-es regényt hamarosan sorozat formájában is megnézhetik a rajongók.

Aki már olvasta, annak azért érdemes, hogy lássa, hogyan sikerült filmre vinni a különleges sztorit, de ha ismeretlenül vágunk neki a történetnek, akkor is biztosan magával ragad majd minket a hangulata. A történet főszereplője Louise, egy gyermekét egyedül nevelő édesanya, aki egy görbe estén egy bárban csókot vált egy idegennel. Másnap kénytelen szembesülni vele, hogy az idegen nem más, mint újdonsült – és nagyon is nős – főnöke.

Bármennyire is vonzódik hozzá, Louise próbálja távol tartani magát tőle és közben akarva akaratlanul összebarátkozik főnöke rendkívül szép és titokzatos feleségével. Miközben mindkét kapcsolat halad a maga útján, a nő hirtelen nem is tudja, hogy kinek higgyen. A minisorozatot a Netflixen láthatjuk majd február 17-től.  

Ginny&Georgia

Szintén a Netflixen láthatjuk majd február 24-től ezt az anya-lánya sorozatot, amely egyszerre vígjáték és dráma, a tinédzsereket és az idősebb korosztályt is megszólítja. Georgia fiatalon lett anyuka, ezért szeretné azt hinni, hogy lányával, Ginnyvel olyan idilli a viszonyuk, mint a Gilmore lányoknak.

Az állandó költözés azonban megviseli a 16 éves Ginnyt. Beleunt már abba, hogy minden iskolában ő az új lány és abba is, hogy anyja sokszor jóval éretlenebb nála. Nem is sejti, hogy álmukat, hogy tiszta lappal kezdhetnek új életet, Georgia múltjának titkai könnyen összetörhetik.  

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok

Február 3-tól láthatjuk a Netflixen, a Szentjánosbogár lányok történetét is, amely szintén egy népszerű regény feldolgozásából született sorozat. Tully és Kate barátsága több évtizede megtörhetetlen. Egészen azóta, hogy a népszerű és vagány Tully beköltözött a visszahúzódó Kate szomszédjába és a lány számára különös módon barátjává fogadta.

Együtt vészelik át a középiskola, majd az egyetemi éveket és a felnőtt életükben is számíthatnak egymásra. Ahogy barátságuk, úgy az sem változott, hogy Tully továbbra is imád a figyelem középpontjában lenni, Kate pedig családi életében keresi a boldogságot. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást