Életmód / Ezotéria

Ennek a 4 csillagjegynek vannak a legjobb megérzései. A te zodiákusod köztük van?

Lehet benne hinni vagy nem, de az biztos, hogy már te is tapasztaltál hasonlót. Az alábbi 4 zodiákusnak azonban olyan erősek a megérzéseik, hogy az sokszor már egészen természetfelettinek tűnhet.

Rák

A Rák csillagjegyűek általában nagyon mélyérzésűek, és bár nem mindig tudják, mi a helyes, a megérzéseik sosem hagyják cserben őket.

Az uralkodó bolygójuk a Hold, ezért nagyon érzékenyek annak fázisaira is, és általában egyből megérzik, ha valamilyen változás történik a környezetükben – sokszor nem tudják, mi a probléma, csak azt érzik, hogy valami más lett.

Egy Ráktól mindig megkaphatod azt a támogatást, amire szükséged van, ha padlón vagy, ráadásul nem is kell szavakba öntened a fájdalmad hozzá.

Képes teljesen rákapcsolódni mások érzelmeire, és sokszor előbb tudja, hogyan fogsz reagálni, mint te magad.

 

Skorpió

A Skorpióknak egyfajta „éjjeli” érzékük van, tehát ők akkor is átlátnak a sötétségen, amikor mások nem.

Úgy tudják megfigyelni a környezetükben történő dolgokat, hogy az senkinek sem tűnik fel, és sokkal előbb észreveszik a változást, mint bárki más.

Olvastad már?  9 hiba, amit a nők szex közben követnek el

Hiányos részletekből is gyorsan össze tudják rakni a képet, és egy belső hang mindig megsúgja nekik, mi zajlik a háttérben – így még időben tudnak reagálni, bármiről legyen is szó.

Ezért is lehet, hogy ritkán történnek velük balesetek, és hogy szinte lehetetlen őket átverni vagy meglepni – mindig átlátnak a szitán.

 

Vízöntő

Ennek a csillagjegynek az Uránusz az uralkodó bolygója, ami azt jeleni, hogy látásmódja hatalmas távolságokat képes felölelni.

Sokkal inkább már a holnapban, mint a mában él, és képes meglátni olyan összefüggéseket is, amelyeket mások nem.

Már-már szinte jóslási képességnek is tűnhet a megérzésük, ezért történhet meg az, hogy ha régóta ismersz egy Vízöntőt, ő be tudja fejezni a mondataid, és kitalálni a gondolataid.

Sokszor tűnhet rejtélyesnek a viselkedése, és néha teljesen össze is zavarhat, hiszen egy lépéssel mindig előtted jár.

 

Halak

A Halak csillagjegy szülöttei a legnyitottabbak spirituálisan, és szinte mindig kapcsolatban állnak valamilyen formában a magasabb szintű „tudással”.

Az asztrológusok szerint 12.jegyként mind a 11 előző jegy memóriáját és tapasztalatát magukénak mondhatják, ami hozzáférést jelent számukra az úgynevezett kollektív tudáshoz.

Persze nem mindenkinél nyílik meg ez a csatorna, de akinél igen, az hihetetlen pontos megérzésekkel rendelkezik, és még a legnagyobb káosz közepette is képes higgadt maradni, hiszen tudja, hogy mi fog következni, így nem retteg az ismeretlentől.

Olvastad már?  Lelassítja az öregedést a szeretkezés, de csak ha legalább ennyiszer csinálod