Életmód / Család

Kiderült, melyik a 10 legjobb kutyafajta gyerek mellé. Egyetértesz a listával?

Cavalier King Charles

10. Német juhász

Nagyon sokoldalú kutya, jó feladatot teljesít rendőrkutyaként, mentési feladatokra is alkalmas, de terápiás kutyaként is jeleskedik. A német juhász közvetlen, bátor, lelkes, engedelmes, hűséges kutya, ugyanakkor házőrző is. Gyakran szolgál vakvezető kutyaként, segíti és védi a család minden tagját!

9. Buldog

Kisebb méretének és alacsonyabb energiaszintjének köszönhetően ideális pajtás gyerekeink számára. Általában tanulékony, barátságos. Egyetlen rossz tulajdonsága a féltékenység és heves hűség.  

8. Breton spániel

Nagy méretű kutyafajta, ezért kertes házba ajánljuk. A kutya kedves, jószívű az idegenekkel is, ezért nem kifejezetten egy házőrző típus. Azonban tagadhatatlan édes természete, érzékenysége és szeretni vágyása. Ezek a tulajdonságok teszik őt igazi családtaggá!

7. Pembroke Welsh Corgi

Ősi kelta származású kis méretű kutyafajta. Lábai testéhez képest nagyon rövidek, ez teszi őt annyira aranyossá! A Corgi aktív, intelligens kutya, annak ellenére, hogy ezt kis termetéből nem néznénk ki. Jó házőrző, az idegeneket megugatja. Barátságos, játékos természete miatt ideális akár egészen kicsi gyerekek mellé is. Egyetlen hátránya, hogy féltékeny más kutyákra, de ez talán általános kutyatulajdonság…

6. Törpe schnauzer

Gyengéd a gyerekekkel és nem igényel sok figyelmet. A fajta jellemzői: intelligens, energikus, élénk, játékos, vidám, éber, és ha kell, harcias. Természete és kis termete miatt ideális gyerekek mellé. Inkább a kutya törékeny testalkatát kell félteni egyes gyerekektől!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást