TOP 10 legjobb kutyafajta gyerekes családok számára

TOP 10 legjobb kutyafajta gyerekes családok számára

Címlap / Életmód / Család / TOP 10 legjobb kutyafajta gyerekes családok számára

10. Német juhász

Nagyon sokoldalú kutya, jó feladatot teljesít rendőrkutyaként, mentési feladatokra is alkalmas, de terápiás kutyaként is jeleskedik. A német juhász közvetlen, bátor, lelkes, engedelmes, hűséges kutya, ugyanakkor házőrző is. Gyakran szolgál vakvezető kutyaként, segíti és védi a család minden tagját!

9. Buldog

Kisebb méretének és alacsonyabb energiaszintjének köszönhetően ideális pajtás gyerekeink számára. Általában tanulékony, barátságos. Egyetlen rossz tulajdonsága a féltékenység és heves hűség.  

Francia buldog
istockphoto

8. Breton spániel

Nagy méretű kutyafajta, ezért kertes házba ajánljuk. A kutya kedves, jószívű az idegenekkel is, ezért nem kifejezetten egy házőrző típus. Azonban tagadhatatlan édes természete, érzékenysége és szeretni vágyása. Ezek a tulajdonságok teszik őt igazi családtaggá!

7. Pembroke Welsh Corgi

Ősi kelta származású kis méretű kutyafajta. Lábai testéhez képest nagyon rövidek, ez teszi őt annyira aranyossá! A Corgi aktív, intelligens kutya, annak ellenére, hogy ezt kis termetéből nem néznénk ki. Jó házőrző, az idegeneket megugatja. Barátságos, játékos természete miatt ideális akár egészen kicsi gyerekek mellé is. Egyetlen hátránya, hogy féltékeny más kutyákra, de ez talán általános kutyatulajdonság…

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást