Haj / Stílus

A 4 legszuperebb frizuratipp, amivel éveket fiatalíthatsz magadon

A 4 legszuperebb frizuratipp, amivel éveket fiatalíthatsz magadon

1/4 Vállig érő tincsek

Talán nem is gondolnád, de van egy frizura fazon, ami kortól, arcformától és személytől függetlenül nagyjából majdnem mindenkinek jól áll. Ez pedig nem más, mint a vállig érő hosszúságú haj!

A híres színésznők, énekesnők és modellek egyaránt előszeretettel választják ezt a fazont, hiszen mindegy, hogy hullámosak vagy egyenesek a tincseid alapjáraton, ennek a hosszúságnak ezek egyaránt jól állnak.

Kevesebb időt vesz igénybe így a reggeli készülődés, mint a hosszabb haj esetében (sőt, sok esetben még a rövidebbnél is, hiszen nem kell beszárítani), így érdemes esélyt adnod neki!

2/4 A frufru hossza

Egy jól megválasztott frufruval akár éveket is letagadhatsz. Sokan egy idő után zavarónak találják a homlokukon található ráncokat, amelyek elkerülhetetlenül megjelennek, egy frufruval viszont könnyedén el lehet rejteni őket.

Azonban fontos, hogy milyen hosszat választasz! A fodrászok szerint az a legjobb, ha a frufrud alja a szemöldököd tetejéig ér, vagy egy picit lejjebb, de semmiképp se vágasd túl rövidre. Az ugyanis kivétel nélkül mindenkinek rosszul áll.

Épp ezért fontos, hogy ne állj neki a frufruvágásnak, ha vizes a hajad, ugyanis száradás után a haj összeugrik. Ugyancsak jó, ha tudod, hogy egy jól levágott frufru nem egyetlen hosszúságú: középen lehet rövidebb, oldalt pedig hosszabb!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást