Kikapcsolódás / Szórakozás

Az 50 legszuperebb film a 90-es évekből, amit újra kell, hogy nézz

Az 50 legszuperebb film a 90-es évekből, amit újra kell, hogy nézz

50. Jumanji, 1995.

Alan felfedez egy izgalmas társasjátékot, ám amikor leül Sarah-val játszani, hirtelen egy dzsungelben találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a lány túlságosan megrémül ahhoz, hogy részt vegyen a feladatokban. Alan egészen 26 évig marad az őserdő fogságában, amikor két másik gyermek, Judy és Peter el nem kezdi a játékot. Kiderül, Alan csak akkor szabadulhat, ha a két új résztvevő felkutatja Sarah-t…

49. Hét év Tibetben, 1997.

Tibet önállóságának utolsó éveit mutatja be a film, amit európai szemmel ismerhetünk meg közelebbről. A II. Világháború előestéjén Heinrich, a híres orsztrák hegymászó nekivág a Himalája egyik legmagasabb csúcsának, ám végül egy angol hadifogolytáborban lyukad ki. Kalandos úton kerül Tibet szent fővárosába, ahol a még gyermek dalai láma tanításai feladatait vállalja el. 

48. 10 dolog, amit utálok benned, 1999.

Bianca nagyon népszerű a lenne a legmenőbb srácok körében – már, ha elhagyhatná a szülői házat. Apja fejébe vette, hogy csak akkor vághat bele a szórakozásba, ha a nővére is végre kimozdul. Kat azonban senkivel nem hajlandó társalogni. Ekkor felbukkan egy srác, aki másoknál jobban akarja Biancát, és felbérel egy ismerőst, hogy csábítsa el a mogorva Katet.

47. Hook, 1991.

Pán Péter felnőtt: átlagos életét él New Yorkban családjával. Mindene megvan, de mégsem boldog, úgy érzi, valami hiányzik. Amikor ősi ellensége, Hook elrabolja gyermekeit, kitisztul az emlékezete és rájön, honnan származik, ki is ő valójában. Az elveszett gyermekei után eredve visszajut a mesék földjére és megpróbálja legyőzni a kampókezű Hookot.

46. Addams Family, 1991.

Az Addams család mindent megtesz annak érdekében, hogy még a várhatónál is visszataszítóbbnak tartsák őket. Ezzel persze nagyon is szeretetre méltóvá válnak a külvilág számára. A bonyodalmat a rosszindulatú teremtmények egy szellemidézéssel varázsolják a filmvászonra: Fester bácsi megjelenik, de rövid időn belül kiderül, hogy valami nem stimmel vele.

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

3 hozzászólás

 • Avatar
  Myra Hilfiger
  2021.01.01., 18:19

  We no longer nurture doubts including a troubled mind because you have actually attended to our own needs right here. Thanks

  Válasz
 • Avatar
  Deanne Giottonini
  2021.01.01., 19:42

  I merely wanted to compose down a quick phrase to say thanks to be able to you for anyone wonderful ideas and hints you happen to be demonstrating on this site.

  Válasz
 • Avatar
  Erich Hesby
  2021.01.02., 12:27

  In addition to indeed, I’m just constantly astounded concerning the impressive things served by an individual. Some four facts in this page are irrefutably the most effective We’ve had.

  Válasz

Írj egy hozzászólást