Kikapcsolódás / Szórakozás

Forró és kínos csókok, amiket sztárok váltottak egymással élő adásban

Forró és kínos csókok, amiket sztárok váltottak egymással élő adásban

Kezdjük a kínos csókokkal:

Madonna és Drake

Egy Coachella koncert alkalmával Madonna a színpadon szájon csókolta Drake-et, aki egyből mémmé vált, mikor undorodó arcot vágott a puszi után. Később visszakozott és azt nyilatkozta, nagyon örül, hogy a „királynő”, Madonna megcsókolta, de az utolsó szó a díváé volt, aki egy Instagram videóban arra a rajongói kérdésre, miszerint mit tanácsolna múltbéli énjének azt mondta: „Ne csókold meg Drake-et, akármennyire is könyörög érte.”

Sandra Bullock és Mery Streep

Tíz évvel ezelőtt a Kritikusok díjátadójának vörös szőnyegén váltott szexi csókot a két hollywoodi sztár. Sandra egy talkshowban azt mesélte, hogy miután megnyerte az Oscar díjat, Meryl egy csokor lankadt virágot küldött neki és a kártyán ez állt: „Dögölj meg, ribanc. Szeretettel, Meryl”. Meryl Streep humora legendás, ezért Sandra bosszúból hozta kínos helyzetbe azzal, hogy szájon csókolta kolléganőjét a vörös szőnyegen. 

Will Smith és Jaden Smith

Will Smith minden megtesz, hogy fiából is sztárt csináljon – hiszen már több filmben szerepeltette kisebb-nagyobb sikerrel – de azért is, hogy kellemetlen helyzetbe hozza. Ez a csókjelenet ennek eklatáns példája volt és Jade nem győzött húzódozni az apai szájrapuszi elől. 

Michael Jackson és Lisa Marie Presley

A showbiznisz egyik legkínosabb hitvesi csókja csattant el az 1994-es MTV Video Music Awardson, mikor a pop királya frissen elvett feleségéhez fordult és megcsókolta. A csók minden volt, csak szexi nem és a sztárokból álló közönség ugyanolyan zavarban volt, mint a képernyők előtt ülő milliók. A házasság alig két évig tartott és senki nem lepődött meg, mikor a pár útjai végleg elváltak. 

Dustin Hoffman és Niall Horan

A One Direction tagjaiért lányok milliói rajonganak és bizonyára sokan cseréltek volna Dustin Hoffmannal, mikor a színészlegenda egy talkshow alkalmával úgy döntött, szájon csókolja a mellette ülő, gyanútlan Niall Horant. A fiatal popsztár a lehetőségekhez képest jól fogadta a közjátékot, de sokan ráncolták szemöldöküket a furcsa helyzeten. 

A következő oldalon megmutatjuk a legforróbb csókokat is. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást