10 igaz történet: így derült ki, hogy félrelép a párom

10 igaz történet: így derült ki, hogy félrelép a párom

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 igaz történet: így derült ki, hogy félrelép a párom

Ezen picit enyhítheti a csalódottságot a tudat, hogy nem vagy egyedül ezzel a rossz élménnyel. Szinte mindenkit megcsaltak már, úgyhogy íme tíz nő története, aki véletlenül tudta meg, hogy párja hűtlen.

Klasszikus Facebook

Soha nem néztem bele a telefonjába, mivel bíztam benne. Aztán gyanús lett, hogy feltűnően kedvessé vált és egy héten kétszer is kaptam ajándékot. Egyik este bejelentkezve maradt a számítógépemben és ugyan szégyelltem magam, de belenéztem a levelezésébe. Természetesen hetek óta csalt az egyik kolléganőjével.  

– Tünde (32)

Gyerekszáj

Egyik este úgy alakult, hogy én vigyáztam a párom kislányára, mert neki be kellett mennie a munkahelyére. A kislány elszólta magát, hogy apa és anya újra összejöttek. Mondanom sem kell, hogy egyből szakítottam és valahol remélem, hogy a mai napig együtt vannak, a gyerek érdekében. 

– Anna (37)

A feleség 

Egyik este megjelent a plázási munkahelyemen egy számomra teljesen ismeretlen nő és a vevők előtt elkezdett elhordani mindenféle lotyónak. Csak álltam tátott szájjal, fogalmam sem volt, hogy a barátom nős. Majdnem kirúgtak a jelenet miatt!

– Brigi (22)

Különös szilveszter

Január elsején kaptam egy messenger üzenetet egy nőtől, miszerint a férjem majdnem egy éven keresztül vele csalt engem és ezt elég szaftos csetes screenshotokkal támasztotta alá. Mint kiderült, előző este a nő berúgott a szilveszteri bulin és ráírt a férjemre, hogy kitálal. Ez megmagyarázta, hogy az exem miért „cigizett” kint telefonálva végig a buli alatt. 

– Juci (29)

Syda_Productions/depositphotos.com

Rajtakapás

Hamarabb értem haza munkából és tipikus filmes szituáció volt, ahogy rajtakaptam őket az ágyban. A legbosszantóbb az volt, hogy pont két héttel előtte mondtam neki, hogy járjunk külön utakon, de ő erőltette, hogy „adjunk még egy esélyt” a kapcsolatnak.

Micsoda bunkó. 

– Szilvia (30)

A barátnő

Egy helyen dolgoztunk és egy nap megjelent a barátnője, aki a külföldi tanulmányaiból tért vissza és meg akarta lepni a pasiját, aki egyben az én pasim is volt. Nemcsak megcsalt, hanem kiderült, hogy én igazából sosem a barátnő, hanem a szerető voltam. 

– Alexa (25)

Szinkronizált képek

A Google fotóapplikáción közös regisztrációnk volt, így én is láttam az összes képet, amit a meztelen szeretőjéről csinált szexi pózokban. A mai napig nem értem, hogy lehet valaki ennyire ostoba, de örültem, hogy még viszonylag a kapcsolat elején kiderült, hogy milyen emberrel járok. 

– Petra (22)

Kósza sms

Véletlenül nekem küldött el egy üzenetet, amiben azt írta a szeretőjének, hogy „nem tud szabadulni a labilis csajától, ezért nem hagyta még el”. Visszaírtam neki, hogy most már szabad, a „labilis csaja” elengedi. Utának hónapokig próbálta visszasírni magát, de nem engedtem. 

– Marcsa (42)

VitalikRadko/depositphotos.com

Rossz vicc

Hirtelen nagyon sok lett a munkája és esténként nagyon későn ért haza. Én sajnáltam és mindig együttérzően, meleg étellel vártam haza. Egyszer reggeli közben viccből bemondtam neki, hogy biztos van valakid, ezért nem vagy itthon esténként. Rám nézett és annyit mondott, hogyha tudom, akkor már nincs értelme titkolni, összepakolt és elment. A mai napig sokkhatás alatt vagyok. 

– Maya (18)

Esküvő

Egy esküvőn voltunk, mikor a legjobb barátjának a becsiccsentett barátnője elkotyogta a női vécében, hogy viszonyuk van. A lány nem látta, hogy az egyik fülkében vagyok és elsápadt, mikor kiléptem. Visszafogtam magam és nem rendeztem jelenetet, csak az exem legjobb barátjának mondtam el távozás közben, hogy mellesleg ezek ketten felszarvaztak mindkettőnket. Természetesen azóta már nem barátok. 

– Gabriella (45)

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást