Válts kényelmesebbre: kézitáska helyett stílusos hátizsák

Válts kényelmesebbre: kézitáska helyett stílusos hátizsák

Címlap / Stílus / Divat / Válts kényelmesebbre: kézitáska helyett stílusos hátizsák

Csajos hátizsákok igazi nőknek

A hátizsák általában véve nem éppen a nőies viseletek között van számontartva. Inkább kirándulásokhoz, túrázásokhoz képzeljük el, ha szóba kerül. Tény, hogy ezekre az alkalmakra tökéletes, de azért ennyiben nem merülnek ki a lehetőségek!

Létezik már kifejezetten női hátitáska is, ami ötvözi a praktikumot a stílussal: elegáns, csajos, ugyanakkor nagyon praktikus, szuper nagy tárolókapacitással, és még komfortos viseletet is biztosít! Itt az ideje, hogy Te is a kényelemre szavazz, és nyugodt szívvel válts hátizsákra a kézitáskáról a mindennapokban. Hidd, el nem fogsz úgy kinézni, mintha épp túrázni indulnál!

Na de milyen is egy nőies hátitáska?  

  • Anyag: nem, itt nem a strapabíró vászon vagy sávoly hódít (bár ilyen is van). Bőr, illetve műbőr, textilbőr megoldások vannak többségben, a legkülönbözőbb színekben és mintákban, hogy mindenki meg tudja találni a számára leginkább megfelelő darabot.
  • Ami a formavilágot illeti, az alkotók igazán elengedték a fantáziájukat, a hagyományos hátizsák fazon mellett tudsz kicsit extrább kivitelből is válogatni, ha valami különlegesre vágysz.
  • Színek és minták tekintetében szintén nagyon vegyes a felhozatal. A visszafogott, semleges, „mindenhez jó” színek, mint a szürke, a bézs, a fekete, természetesen részét képezik a kínálatnak, de mellettük ott vannak a kimondottan harsány, élénk árnyalatok is. Ami a mintát illeti vannak visszafogottabb és mintásabb darabok egyaránt.
  • Díszítés szempontjából itt is hódítanak a láncok, valamint a fémyes kiegészítők, de a bojt, valamint a látványos csat- és cipzármegoldások is erőteljesen jelen vannak. Néhány táska anyagában is díszített, például steppelt.
  • A kialakítás, ahogy már említettük, nagyon különböző lehet, és ez a felosztásra, belső terekre is igaz. Némely hátizsák többrekeszes, sok kis zsebbel, amibe igazán rendezetten tudsz pakolni, de egylégterű táskák is rendelkezésre állnak. Csak rajtad áll, melyiket részesíted előnyben.
  • Egy táska esetén fontos a biztonságos záródás. Ez megoldható csattal, cipzárral, valamint behúzókkal egyaránt. Neked melyik megoldás tetszik a legjobban?

Kézitáska a hátadon

Az igazán elegáns hátitáskák tulajdonképpen olyasmik, mint egy kézitáska, ami háti pántokat kapott. Kifinomult formavilág, alapos designtervezés találkozik a hátizsákok kényelmével és praktikumával. A küllem tekintetében az elegánsabb, nőiesebb vonalak dominálnak, ez teszi lehetővé, hogy ne úgy érezd magad hátizsákkal, mintha épp túrázni indulnál.

Egy jól megválasztott női hátitáska egy szövetkabáttal és magassarkú bokacsizmával is megállja a helyét – ez is mutatja, hogy abszolút csinos viseletnek számít. Nézz körül a CCC online vagy offline kínálatában, és találd meg a számodra leginkább megfelelő darabot!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást