Kikapcsolódás / Szórakozás

Íme az elmúlt évek 12 legviccesebb filmje: ezek azonnal elfeledtetik veled a problémáidat

Rossz anyák

Éjszakai játék

Jason Bateman és Rachel McAdams közös filmje tavaly érkezett meg a mozikba. A sztori főszereplői egy baráti társaság tagjai, akik néhány hetente mindig összeülnek, hogy különféle társasjátékokkal múlassák az időt. Amikor viszont Max bátyja meglátogatja őket, egy új játékot szervez.

Valaki megjelenik a házukban, és egyiküket “elrabolja“, a többieknek pedig ki kell deríteni, hova vitték.

A dolog ott csúszik el, amikor a rosszfiúk ténylegesen megjelennek a háznál, és elrabolják Max tesóját. Persze a csapat többi tagjának erről fogalma sincs, így játéknak fogják fel a dolgot, és beindul a félreértések sorozata!

Sokkal több mint testőr

Michael profi testőrként dolgozik; legalábbis így volt ez, míg egy ügyfelét teljesen váratlanul le nem lőtték.

Azóta a kapcsolata is befejeződött, a karrierje is hanyatlóban van, és nem segít sokat a helyzetén, amikor az exe azt kéri tőle, hogy egy rabot csempésszen el egy tárgyalásra.

Ez a rab ugyanis egy bérgyilkos, akivel nem mellesleg ismerik egymást, ám kicsit sincsenek jóban. Az utazásuk pedig természetesen nem zajlik zökkenőmentesen!

Teljesen idegenek

Az olasz filmet azóta már rengeteg országban átdolgozták, de mégis érdemes megnézned az eredetit.

Hét jó barát vacsorázni megy, az este folyamán pedig különös játékba kezdenek.

Leteszik az asztalra a telefonokat, és bárkinek is jelez a mobilja, együtt olvassák el az üzeneteket, hallgatják meg a hívásokat. Azt gondolják, jól ismerik egymást, de hamar kiderül, hogy még a párok sem tudnak mindent a másikról!

A kém

Melissa McCarthy egyik legszórakoztatóbb filmje A kém, amit ráadásul Magyarországon forgattak.

Susan a CIA egyik legjobb elemzője, partnere pedig az ügynökség legjobb ügynöke, amikor viszont a férfi lebukik, majd meghal, Susannek kell terepre lépnie.

Az ügynökök életét eddig irigyelte, de hamar rá kell jönnie, hogy egyáltalán nem egyszerű ebben a világban boldogulni; a szerencse viszont végig mellette marad, így a leghihetetlenebb helyzetekből is győztesként kerül ki – sokszor anélkül, hogy észrevenné, mit történik körülötte.

Csajok hajnalig

Egy lánybúcsún sok minden történhet, de amikor Jess és barátnői elutaznak Miamiba, az események alaposan a fejük tetejére állnak.

A diszkóban még mindenki jól érzi magát, de amikor megjelenik a villánál egy chippendale-fiú, és a tánc közben megcsúszik, majd meghal, a lányoknak fogalmuk sincs, mihez kezdjenek.

Megpróbálják eltüntetni a nyomaikat, de ez sokkal nehezebb, mint hinnék!

Rossz anyák

Anyának lenni minden, csak nem könnyű. Amy élete látszólag tökéletes, van egy szép háza, férje, két okos gyermeke, és még munkahelye is.

Azonban egy nap elérkezik az a pont, hogy besokall a napi rutintól, a férjével való elhidegült a kapcsolatától, és két másik anyatársával együtt kimenőt adnak maguknak.

Bebizonyítják, hogy bulizni nem csak 20 évesen lehet, és az élet anyaként is izgalmas.

Ha érdekel még 6 vicces film, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást