Íme az elmúlt évek 12 legviccesebb filmje: probléma-felejtés garantálva

Íme az elmúlt évek 12 legviccesebb filmje: probléma-felejtés garantálva

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Íme az elmúlt évek 12 legviccesebb filmje: probléma-felejtés garantálva

Éjszakai játék

Jason Bateman és Rachel McAdams közös filmje tavaly érkezett meg a mozikba. A sztori főszereplői egy baráti társaság tagjai, akik néhány hetente mindig összeülnek, hogy különféle társasjátékokkal múlassák az időt. Amikor viszont Max bátyja meglátogatja őket, egy új játékot szervez.

Valaki megjelenik a házukban, és egyiküket “elrabolja“, a többieknek pedig ki kell deríteni, hova vitték.

A dolog ott csúszik el, amikor a rosszfiúk ténylegesen megjelennek a háznál, és elrabolják Max tesóját. Persze a csapat többi tagjának erről fogalma sincs, így játéknak fogják fel a dolgot, és beindul a félreértések sorozata!

Éjszakai játék

Sokkal több mint testőr

Michael profi testőrként dolgozik; legalábbis így volt ez, míg egy ügyfelét teljesen váratlanul le nem lőtték.

Azóta a kapcsolata is befejeződött, a karrierje is hanyatlóban van, és nem segít sokat a helyzetén, amikor az exe azt kéri tőle, hogy egy rabot csempésszen el egy tárgyalásra.

Ez a rab ugyanis egy bérgyilkos, akivel nem mellesleg ismerik egymást, ám kicsit sincsenek jóban. Az utazásuk pedig természetesen nem zajlik zökkenőmentesen!

Sokkal több mint testőr
istockphoto

Teljesen idegenek

Az olasz filmet azóta már rengeteg országban átdolgozták, de mégis érdemes megnézned az eredetit.

Hét jó barát vacsorázni megy, az este folyamán pedig különös játékba kezdenek.

Leteszik az asztalra a telefonokat, és bárkinek is jelez a mobilja, együtt olvassák el az üzeneteket, hallgatják meg a hívásokat. Azt gondolják, jól ismerik egymást, de hamar kiderül, hogy még a párok sem tudnak mindent a másikról!

Teljesen idegenek

A kém

Melissa McCarthy egyik legszórakoztatóbb filmje A kém, amit ráadásul Magyarországon forgattak.

Susan a CIA egyik legjobb elemzője, partnere pedig az ügynökség legjobb ügynöke, amikor viszont a férfi lebukik, majd meghal, Susannek kell terepre lépnie.

Az ügynökök életét eddig irigyelte, de hamar rá kell jönnie, hogy egyáltalán nem egyszerű ebben a világban boldogulni; a szerencse viszont végig mellette marad, így a leghihetetlenebb helyzetekből is győztesként kerül ki – sokszor anélkül, hogy észrevenné, mit történik körülötte.

A kém

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást