Így készül az egészséges lapcsánka

Címlap / Életmód / Receptek / Így készül az egészséges lapcsánka

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

A cukkini 2-3 évtizede lett a hazai konyhák gyakori szereplője. Nagyon alacsony a kalória tartalma, nincs benne koleszterin, segíti a szívünket, és az érelmeszesedés elleni harcban is szövetségesünk lehet.

Zabpehellyel dúsítva, kókuszolajban sütve a lapcsánka is lehet egészséges.

A cukkiniből készült lapcsánka lágyabb, puhább a burgonyából készült „rokonánál”. A hagyományos lapcsánka ropogósságát nem kapjuk meg, teljesen más ez az ízvilág, de nagyon finom a cukkiniből készült tócsni is.

Oldalak: 1 2 3 4 5

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/5
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!