A kék sampon csodát tesz a barna hajjal! A 4 kedvenc termékünk

A kék sampon csodát tesz a barna hajjal! A 4 kedvenc termékünk

Címlap / Stílus / Haj / A kék sampon csodát tesz a barna hajjal! A 4 kedvenc termékünk

A kék sampon egy színkorrekciós szer a barna hajra. Minden mosás után kék pigmentekkel látja el a tincseidet, amik segítenek semlegesíteni a narancsos-vöröses árnyalatokat a hajadban. Így sokkal élénkebb, hidegebb színű lehet a sörényed!

Minden hajon működik?

A leghatékonyabban a színkezelt, azaz a festett és színezett hajon működik a kék sampon, ettől függetlenül semmi baj nem lesz abból, ha a természetes hajszínedet szeretnéd kicsit feldobni vele. Olyan hatású, mint a színező, vagyis nem annyira tartós, mint egy hajfesték, viszont hetekig látszódni fog az eredménye. 

Hogyan kell használni? 

Mivel a rendszeres hőkezelés (hajszárítás, hajvasalás) és az időjárás is képes fakítani a festésen, ha gyakran mosod és vasalod a hajadat, érdemes rendszeresen használnod. Nagyjából egy hónap múlva törnek elő festés után a hajból a narancsos pigmentek, ekkor jöhet jól egy kék samponos hajmosás.

Bien-tipp: Nem kell megijedned, a kék sampon nem tudja kékre színezni a hajadat, csak abban az esetben, ha nagyon világosak a tincsied. Ettől függetlenül hajmosáshoz érdemes gumikesztyűt húznod, hiszen rengeteg pigmentet tartalmaz egy kis adag is, ami bizony megfoghatja a körmeidet és a bőrödet.

istockphoto

Mire érdemes figyelni?

Nagyon töredezett hajon máshogy tapad meg a szín, mivel a kék samponban lévő pigmentek a festéssel ellentétben kívülről tapadnak meg a hajon, így sokkal könnyebben használható otthon, viszont pillanatok alatt be is fogja a sérült hajrészeket. Emiatt elképzelhető, hogy lesz olyan része a hajadnak, ahol intenzív és kevésbé feltűnő lessz a végeredmény. De ekkor sem kell aggódnod, 1-2 hajmosás után teljesen eltűnik ez a különbség. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást