A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztathatja az életedet

A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztathatja az életedet

Címlap / Életmód / Lélek / A karma 7 törvénye, ami teljesen megváltoztathatja az életedet

1/7 Koncentrálj az aktuális célodra

Az egyik legjobb módja annak, hogy jó karmát hozz az életedbe, ha mindig csak arra a célra összpontosítasz, amit magad elé állítottál.

Bár természetesen kemény munka közben is kell néha egy kis szünetet tartani, soha nem szabad szem elől téveszteni a célt és letérni a helyes útról.

Mindig ragaszkodj ahhoz, amit megálmodtál, és ha mégsem sikerül elérned, ne csüggedj! Ha végül nem érsz célt, és nem jön a várva várt siker, fogd úgy fel, mint egy leckét: tanulhatsz a hibáidból és fejlődhetsz.

2/7 Légy kapcsolatban a világgal

Kapcsolatban lenni a világgal azt jelenti, hogy meg kell élned a jelent. Minél többet gondolkodsz a múlton, annál kevésbé tudsz igazán élni. Bár a jövő mindenki számára homályos, hogy tisztábban láthassunk, el kell engednünk a múltban történteket és csak előre szabad néznünk.

Nem tudhatjuk előre, mi fog történni, de ha megéled a jelent és kihasználod a jelen adta lehetőségeket, akkor kapcsolatba kerülsz az egész világgal és képes leszel megteremteni a jó karmát, ami a jövődet is nagyban befolyásolja.

3/7 Vállalj felelősséget

Újabb remek módszer, hogy jó karmát teremthessünk magunk köré, ha mindenért, amit elkövetünk, vállaljuk a felelősséget.

Lehet az egy jó vagy egy rossz dolog, mindkettőre egyformán vonatkozik. Lehetséges, hogy nem vagy elégedett az eredménnyel, hibát vétettél, mégis el kell ismerned, hogy te tetted.

Sajnos előfordul, hogy sokan nem így cselekednek, pedig alapvetően bennük is megvan ez a képesség. Vállald a felelősséget a tetteidért és meglátod, jó dolgok fognak veled történni.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást