Egészség / Életmód / Lélek

A karma 7 törvénye, ami megváltoztatja az életed

A karma 7 törvénye, ami megváltoztatja az életed

Koncentrálj az aktuális célodra

Az egyik legjobb módja annak, hogy jó karmát hozz az életedbe, ha mindig csak arra a célra összpontosítasz, amit magad elé állítottál.

Bár természetesen kemény munka közben is kell néha egy kis szünetet tartani, soha nem szabad szem elől téveszteni a célt és letérni a helyes útról.

Mindig ragaszkodj ahhoz, amit megálmodtál, és ha mégsem sikerül elérned, ne csüggedj! Ha végül nem érsz célt, és nem jön a várva várt siker, fogd úgy fel, mint egy leckét: tanulhatsz a hibáidból és fejlődhetsz.

Légy kapcsolatban a világgal

Kapcsolatban lenni a világgal azt jelenti, hogy meg kell élned a jelent. Minél többet gondolkodsz a múlton, annál kevésbé tudsz igazán élni.

Bár a jövő mindenki számára homályos, hogy tisztábban láthassunk, el kell engednünk a múltban történteket és csak előre szabad néznünk.

Nem tudhatjuk előre, mi fog történni, de ha megéled a jelent és kihasználod a jelen adta lehetőségeket, akkor kapcsolatba kerülsz az egész világgal és képes leszel megteremteni a jó karmát, ami a jövődet is nagyban befolyásolja.

Vállalj felelősséget

Újabb remek módszer, hogy jó karmát teremthessünk magunk köré, ha mindenért, amit elkövetünk, vállaljuk a felelősséget.

Lehet az egy jó vagy egy rossz dolog, mindkettőre egyformán vonatkozik. Lehetséges, hogy nem vagy elégedett az eredménnyel, hibát vétettél, mégis el kell ismerned, hogy te tetted.

Sajnos előfordul, hogy sokan nem így cselekednek, pedig alapvetően bennük is megvan ez a képesség. Vállald a felelősséget a tetteidért és meglátod, jó dolgok fognak veled történni.

Tanulj meg önmagadon nevetni

A jó karma megteremtésének egyik feltétele az alázatosság, ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy ha szükséges, tudnunk kell önmagunkon nevetni.

Ha erre nem vagyunk képesek, akkor a kritikát sem tudjuk elviselni. Előfordulhat, hogy hibázunk, de ezekből mindig tanulhatunk valamit és ezáltal egyre jobbak és jobbak lehetünk.

Nem szabad mindent túl komolyan venni, vannak helyzetek, amikor humorral kell kezelni az adott helyzetet. Az alázatosság kapukat nyithat meg előttünk és utat mutathat.

Még három nagyon fontos dolog a jó karma megteremtéséhez a következő oldalon, lapozz ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást