Ha idén karácsonykor szeretnéd ez utóbbival elkápráztatni a családodat, akkor egy különlegesebb dekorációval garantált sikered lesz!
Magyalkoszorú
Ha már az oviban is imádtál gyurmázni, figurákat készíteni, akkor a te sütidekoráló szuperképességed bizonyára a fondant és a marcipán megmunkálása. A kész tortádat burkold be fehér fondant-nal, majd ragassz rá fehér cukorgyöngyöket is.
Színes fondant-ból vagy marcipánból kell kiszaggatnod a zöld magyalleveleket és a piros bogyókat. Helyezd ezeket koszorúként a tortára, majd végül egy piros masnival kösd át a tortát.
Helló, Északi-sark!
A sarkvidéket idézi ez a kék krémmel vékonyan bevont torta, amelyet fehér cukormázzal tehetsz még „fagyosabbá”. Fehér macaron és habcsók lesz majd a dekoráció alapja, fehér tejszínes krémmel pedig habzsákból nyomhatsz rá mintákat.
Néhány mentolos-málnás cukorkával egészítsd ki, esetleg egy-egy cukorbottal, és mehet is az ünnepi asztalra!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!