5 meseszép karácsonyi kopogtató – gyerekjáték elkészíteni őket

5 meseszép karácsonyi kopogtató – gyerekjáték elkészíteni őket

Címlap / Otthon / 5 meseszép karácsonyi kopogtató – gyerekjáték elkészíteni őket

Ha épp azon töröd a fejed, milyen legyen az idei karácsonyi kopogtatód, jó helyen jársz: összeállításunkban csodálatos DIY-inspirációkat találsz, amelyek alapján te magad is könnyedén elkészítheted az ajtódekort.

1. Képkeretből

Gondoltad volna, hogy egy üres képkeretből csodás kopogtatót lehet varázsolni? Ráadásul nem is kellenek hozzá különleges eszközök – ha szeretnéd elkészíteni, csupán néhány karácsonyi gömbdíszre, szalagokra és egy kis ragasztóra lesz szükséged, valamint némi festékre, ha új színt akarsz adni a keretnek.

Ha megvan a keret, egyszerűen csak fel kell rá erősítened a szalagjuknál fogva azokat a díszeket, amelyeket le szeretnél lógatni róla, és már mehet is a bejárati ajtóra.

 

2. Különleges hófehér

A fehérrel nem lehet mellélőni – ha karácsonykor is szereted a finom, visszafogott stílust, készítsd el ezt a meseszép kopogtatót.

Szükséged lesz hozzá egy vesszőből készült koszorúalapra, ragasztópisztolyra és különböző méretű fehér, ezüst díszekre, valamint némi zöldre. Keresd meg a koszorúnak azt a részét, ahol a legszebben futnak a vesszők, legyen ez az a rész, amit majd nem borít semmi – ez kb.

a koszorú felületének egynegyede. Kezdd el a ragasztópisztoly segítségével egyenként felragasztani a díszeket, szorosan egymás mellé tedd őket, és ahol kimarad egy kis hely, oda ragaszd a zöldet. Ha tiszta fehéret szeretnél, a vesszőt is lefújhatod fehérre, de kezeletlenül is remekül mutat.

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást