Egyéb

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Ha tanácstalan vagy a szeretett férfiaknak szánt karácsonyi ajándékokat illetően, meríts ötletet alábbi ajándéktippjeinkből!

Kábel nélküli billentyűzet/egér

A kábelek könnyen megtörhetnek, ráadásul a dekoráción sem javítanak. A kábel nélküli számítógép-tartozékoknak biztosan örülni fog.

Digitális képkeret

Ez az az ajándék, aminek nő és férfi egyaránt örül. A férfi az elektronikától van elvarázsolva, a nő az emlékeket felidéző váltakozó képektől.

Személyre szabott póló

Találj ki valami frappánsat és nyomtasd rá egy polóra. Akár egy karácsonyi szimbólum, vagy egy-két vicces felirat is lehet, amely emlékezetessé teszi számára ezt a napot.

Grill szett

A férfiak ha főzésről van szó, akkor általában a legszívesebben húst sütnek, ezért a grillszettnek talán ők fogják a legnagyobb hasznát venni.

Bár készlet

Az italok kibontása és felszolgálása általában férfi feladat, ezért egy bárkészlet kézenfekvő és különleges ajándék egy férfinak.

Elektromos bögre melegítő

Ilyenkor télen jól jön egy bögremelegítő, mert különösen jól esnek a forró italok.

Villanyborotva

A villanyborotva jó választás, ha a férfi még nem próbálta eddig. A legújabb technológiáknak köszönhetően a borotválkozás gyorsabb, kényelmesebb és hatékonyabb.

Kábel nélküli otthoni telefon

Minden ami vezeték nélküli, jöhet! Így van ez a telefonnal is. Ha eddig a régi kábelessel álldogáltatok egy helyben, amíg telefonon beszéltetek, akkor váltsatok egy vezet;k nélkülire.

Póker készlet

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a sport (nem szerencsejáték!), egy szórakoztató játék baráti köröknek.

Autóápolási készlet

A férfiaknak a kocsijuk a második feleségük, ezt is állandóan szépnek és ápoltnak akarják látni.

Shiatsu masszírozó

Kaphatók masszírozó székek, de nyak- vagy lábmasszírozó shiatsu gépek is. Ezek a masszírozók valamiért nagyobb népszerűségnek örvendenek a férfiak körében!

Függőágy

A kényelmes kalandoroknak egy függőággyal elhozhatod egy karibi utazás örömét!

Kedvenc TV-sorozat DVD-n

Szereti a rövidítés-című krimisorozatokat, esetleg a rejtélyes szigetkalandoknak hódolt be, vagy a börtönszökés legújabb izgalmaira kíváncsi? Tudd meg és írd fel az összes szezon összes részét DVD-re és okozz nagy örömet vele!
Karácsonyi ajándék ötletek nőknek
Karácsonyi ajándék ötletek tinédzsereknek

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást