9 káprázatos téli dekorkoszorú magyar kézművesektől

9 káprázatos téli dekorkoszorú magyar kézművesektől

Címlap / Otthon / Dekor / 9 káprázatos téli dekorkoszorú magyar kézművesektől

Ha szeretnél egy csodaszép téli asztaldíszt a lakásba, esetleg idén házi készítésű koszorúval dekorálnád az otthonod, de nincs időd vagy kézügyességed hozzá, akkor sem kell kétségbe esned. Szerencsére számos csodaszép, online rendelhető koszorút találhatsz, amelyeket magyar kézművesek készítettek – hoztunk neked néhányat ezek közül, amelyekből kedvedre válogathatsz.

Manórajongóknak

Egy bájos, sállal, manóval és illatgyertyával dekorált koszorú is lehet a lakásod éke idén. Ráadásul termések is díszítik, így ha natúr stílusú téli dekorációt tervezel a lakásba, akkor tökéletesen illik majd hozzá.

A gesztenyének, csipkebogyónak és toboznak köszönhetően nem csak az adventi időszakban, hanem egész télen remek dísze lesz a lakásodnak.

Egy kis pompa

Ha a karácsony nálad a glamúrról, a csillogásról szól, akkor a koszorúdnak sem érdemes eltérnie ettől a stílustól!

Akár kopogtatónak, akár asztaldísznek is használhatod ezt a termésekkel, karácsonyi gömbökkel és csillogó pávadísszel dekorált koszorút, amely igazán nőies, lila és ezüst színeivel tökéletes dísze lehet egy trendi otthonnak.

Szőrmés kedvenc

Ha az a típus vagy, akinél a karácsony is nagyon trendi, és igazán dizájnos dekorációkkal csinosítod ki ilyenkor az otthonodat, ez a műszőrme alapra készült, fekete-fehér-szürke-piros díszekkel ellátott koszorú abszolút a te világod lesz.

Egy csodaszépen kivilágított nappaliba, a monokróm díszekkel felpakolt karácsonyfa mellé a lehető legjobb választás.

Piros madarak

A madárdekoráció sajnos számos otthonból elmarad karácsonykor, pedig a telelő madárkák tökéletesen passzolnak ennek az időszaknak az ornamentikájához.

Ez a piros madaras, bogyókkal, termésekkel díszített koszorú szintén lehet az asztal dísze, vagy a bejárati ajtóé is.

A fehérrel körbefújt termések a havas téli táj hangulatát keltik, így ha ez elengedhetetlen része számodra az adventnek, akkor érdemes egy ilyen díszt tenned az asztalra.

Fagyos dekoráció

Kék szalmaalapra készült ez a koszorú, amely a hideg színek kedvelői számára remek dekoráció a téli szezonra.

A fehér tobozok és hópelyhek is garantálják a havas-jeges hangulatot, így egy ezüstös, kékes karácsonyfa mellé, vagy az előszobába, esetleg a bejárati ajtóra is tökéletes lehet.

Óceáni hangulat

Az örök nyárrajongók még télen, az ünnepi időszakban is képesek arra, hogy a meleg évszakot várják.

Nekik készült ez az óceán színeit idéző koszorú, amely a kékes és zöldes árnyalatokkal egy kicsit átrepít a télből a nyárba.

De azért egy jegesmaci is ott figyel a dekoráción…

Vintage koszorú

Csodaszép vintage dekoráció is lehet egy koszorú, amelyből a kedvencünk ez a képkerettel ellátott változat.

Egy ilyen dísz tökéletes ajándékba, rátehetjük a kedvenc családi fotónkat, de akár olyan szerettünk képét is, akit már elvesztettünk, ám az ünnepi szezonban szeretnénk felidézni az emlékét.

Natúr advent

A natúr, természetes díszítés rajongóinak érdemes alternatív alapra készült adventi koszorút választania, amelyre jó példa ez a gallyakból kötözött asztaldísz.

Néhány termés, egy kevés szalagdekoráció, és négy fehér gyertya: semmi túlzás, mégis tökéletesen működik az összhatás.

Tollpihés koszorú

Egy-két éve nagyon népszerűek a kötött elemekkel díszített koszorúk és más karácsonyi, adventi dekorációk.

Egy ilyen alapra jó ötlet terméseket, natúr díszeket tenni, mint ennél a koszorúnál, amelynek extra éke egy csillogó tolldísz.

Ha kedveled a hideg árnyalatokat, ez lesz a neked való koszorú az idén.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!