Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság

Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság / 3. oldal

Katla – Rejtélyes jég

Misztikus izlandi sci-fi borzolja az idegeket a nyár közepén, amely június 17-én kerül be a Netflix kínálatába. A Katla magyarul a Rejtélyes jég címet kapta, és egy évvel a Katla névre hallgató – a valóságban is létező és mai napig aktív – tűzhányó (nem valós) kitörése után játszódik egy izlandi városban, Vík í Mýrdalban.

A túlélők próbálják folytatni az életüket, igyekeznek túltenni magukat a katasztrófa okozta veszteségeken, amikor a hamuból különös dolgok bukkannak elő – olyan városlakók, akiket rég halottnak hittek. A nyolcrészes minisorozat egyszerre sci-fi és horror, hátborzongató előzetes izgalmas perceket ígér az esti fillmezésre.

Érdekesség, hogy a Katla 40-80 évente szokott kitörni és már jó ideje esedékes egy újabb aktivitás, így az ottaniaknak minden bizonnyal még különösebb élmény lesz nézni a sorozatot. 

Loki

Június 11-én érkezik a Disney+-ra kedvenc csínytevő istenségünk, Loki sorozata, főszerepben ezúttal is Tom Hiddlestone-nal, akit már annyira megszerettünk a szerepben. A karakterben most sem kell csalódnunk, ezúttal is csak bajt és káoszt okoz maga körül.

A történet fonalát a Végjáték után vesszük fel, amelyben Loki egy óvatlan pillanatban meglépett, kezében a tesseracttal, ezzel hatalmas galibát okozva és akaratlanul is új idősíkot létrehozva. A helyzetet az idő ügynökei próbálják megoldani, de Loki segítségére is szükségük lesz. 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást