Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság

Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Júniusi sorozatpremierek: Minden műfajban érkezik újdonság

Anne Boleyn

Újabb történelmi sorozatnak örülhetnek a műfaj rajongói, ezúttal a Channel 5 csatornán láthatjuk június elsejétől Boleyn Anna életének utolsó napjait. VIII. Henrik brit uralkodó második feleségének tragikus fordulatokkal teli élete számos filmes és sorozatfeldolgozást megért már.

Ezúttal azonban láthatjuk Anna küzdelmét a patriarchális társadalommal azért, hogy lánya – a későbbi I. Erzsébet – jövőjét biztosítsa. Boleyn Anna szerepében – a művészi szabadság jegyében – ezúttal egy fekete színésznőt láthatunk.

Lupin

Június 11-én láthatjuk a Lupin 2. évadát, ami sokkal inkább a vaskos cliffhangerrel félbehagyott első évad második fele. Az Omar Sy főszereplésével készült francia sorozatban folytatódik Assane Diop története, aki Arséne Lupin, az úri betörő bőrébe bújva próbál igazságot szolgáltatni.

Az első évad a Netflix harmadik legnépszerűbb sorozata volt tavaly, így izgatottan várjuk az újabb 5 epizódot. Ha még nem láttad, pörgesd le gyorsan az első 6 részt és kapcsolódj be az izgalmas, fordulatos történetbe!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást