Menthetetlen vagy van még remény? Párkapcsolati jelek, súlyosságuk szerint

Menthetetlen vagy van még remény? Párkapcsolati jelek, súlyosságuk szerint

Címlap / Szerelem / Menthetetlen vagy van még remény? Párkapcsolati jelek, súlyosságuk szerint / 2. oldal

Jelek, hogy még van remény

Most nem jó, de nem tudjátok egymás nélkül elképzelni a jövőt

Akármennyit is vitáztok, bármennyiszer is megbántottátok már a másikat, egyszerűen nem tudsz elképzelni más magad mellett? Akkor ne add fel, mert jó esély van rá, hogy ez csak egy hullámvölgy amit át kell vészelni. Minden kapcsolatban vannak jobb és nehezebb időszakok, ha kitartotok egymás mellett és meg tudjátok oldani a konfliktusokat, csak erősebbé válik köztetek a kötelék. 

Pitiáner dolgokon vitáztok

Ha nem olyan alapvető dolgokon mennek a viták, mint például hogy ki szeretne – vagy nem szeretne – gyereket vagy egyéb közös jövővel kapcsolatos fontos kérdések, akkor biztosan van rá mód, hogy megbeszéljétek az ellentéteket. A felnőttek is szoktak veszekedni, olykor meglepően gyerekes dolgokon.

Még nem próbáltatok meg mindent

Egy közös megegyezéssel történő szakítás csak úgy lehet jó döntés, ha előtte a pár mindent megtett a helyrehozására. Ha úgy érzed, még nem merítettetek ki minden lehetőséget, ne váljatok el egymástól, mert nem biztos, hogy az a helyes döntés. Nem szégyen párterápiára menni, egy mediátor szakember segít eredményesen kommunikálni a felek között. 

Közös céljaitok vannak

Ha a viták ellenére ugyanazért a célért küzdötök, még van remény.  A közös célok elérése ugyanis csapatmunkát kíván, ami közelebb hozhat titeket egymáshoz.

Látod a gyerekeid apjaként/Látod magatokat együtt megöregedni

Olyan partnert találni, akiről el tudod képzelni, hogy gyerekeid apja legyen, ne mondj le harc nélkül. Amennyiben pedig már gyerekeid apja, szintén tegyetek meg mindent a kapcsolat megmentése érdekében, a gyerekek miatt!

Szintén biztató jel (legalábbis részedről), hogy szinte látod magatokat együtt megöregedni. Szeretett társként, támaszként és örök barátként vagy képes rá tekinteni.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást