Menthetetlen vagy van még remény? Párkapcsolati jelek, súlyosságuk szerint

Menthetetlen vagy van még remény? Párkapcsolati jelek, súlyosságuk szerint

Címlap / Szerelem / Menthetetlen vagy van még remény? Párkapcsolati jelek, súlyosságuk szerint

Jelek, hogy menthetetlen a kapcsolat

Már nem akartok együtt lenni

Elveszítettétek az érdeklődést egymás iránt és már nem tesztek erőfeszítést arra, hogy időt töltsetek együtt? Ha már látni sem akarod a másikat, az árulkodó jele annak, hogy már nincs közös jövőtök. 

Idejét sem tudod, mikor szexeltetek utoljára

Az természetes hogy a kapcsolat elején alig tudtatok betelni egymással, később pedig kissé alábbhagy a szenvedély. Amikor azonban már komolyan gondolkoznod kell azon, hogy mikor is voltatok utoljára együtt – és nem is égtek a vágytól, hogy összebújjatok – komoly gondok vannak.

Nem beszélgettek

Régebben órákon keresztül beszélgettetek és alig vártátok, hogy hazaérjen a másik, hogy elmesélje, milyen napja volt. Ma már az is idegesít, ha megszólal és egyéltalán nem érdekel mit mond, ahogy őt sem, amit te, hiszen olyan mintha a falnak beszélnél? Ebben az esetben nincs sok remény. 

Már nem akarjátok megoldani a problémákat

Mindig ugyanazokon a dolgokon veszekedtetek és már belefáradtatok az ördögi körbe. Annyiszor merültek fel ugyanazok a konfliktusok, hogy már közönnyel viszonyultok az egészhez és már nem is tesztek erőfeszítést arra, hogy megbeszéljétek őket? Ennek a kapcsolatnak valószínűleg lőttek. 

Egymás agyára mentek

Ha a kapcsolatnak már kizárólag negatív hatása van rád, tehát bármit mond vagy csinál a másik, te egyből a plafonon vagy épp fordítva, te idegesíted halálra a partnered a puszta létezéseddel, nos, ebben az esetben jobb, ha kiléptek egymás életéből. Semmi értelme, hogy a továbbiakban is egymás idegeit borzoljátok.

Kíváncsi vagy arra, mi jelzi, ha van még remény? Kattints ide a lapozáshoz >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást