Az introvertáltak jobban teljesítenek a hálószobában? 5 bizonyíték, hogy igen

Az introvertáltak jobban teljesítenek a hálószobában? 5 bizonyíték, hogy igen

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Az introvertáltak jobban teljesítenek a hálószobában? 5 bizonyíték, hogy igen

Az introvertáltakról leginkább azt lehet hallani, hogy jól érzik magukat egyedül, csendesebb típusok, és kevesebb baráttal rendelkeznek.

De arról már kevesebb szó esik, hogy egyébként milyen jók az ágyban! Ez a személyiségtípus igazán ügyes lepedőakrobata hírében áll, és ezt az alábbi 5 megállapítás alá is támasztja.

Magas étvágy

Egy introvertált személyiségnek általában magas szexuális étvágya van, de erről rajta kívül nem sokan tudnak.

Épp ezért lehet meglepő a randipartnerednek, hogy a félénkebb, csendesebb külső mögött egy igazán nyitott, kalandozó lélek rejtőzik.

De te nem bánod, hogy ez nem látszik meg rajtad az első percekben, hiszen így tudsz igazán meglepetést okozni!

Szerinted nem kell kirakni az ablakba a szexualitásodat; csak azzal osztod meg ezeket a titkokat, aki tényleg jelent is számodra valamit.

 

Kötődés

A jó szex egyik fontos része a kötődés, intimitás megteremtése.

Az introvertált személyiségek pedig nagyon jól értenek ahhoz, hogyan alakítsák ki ezt az erőteljes kapcsot egy másik személlyel.

A hétköznapokban nem megy nekik könnyen az, hogy bárkivel is elbeszélgessenek, kapcsolatot hozzanak létre, de aki iránt érzéseik vannak, annál egészen más a helyzet!

Rá tudnak hangolódni a másik félre, és ez olyan egyedi, megfoghatatlan hangulatot teremt, aminek hatására mindkét fél képes még jobban kibontakozni az ágyban.

 

A jelek fogadása

Az introvertáltak mindig tisztán látják a különféle jeleket, utalásokat, így azonnal tudják, hogy amit csinálnak az ágyban, az tetszik-e a párjuknak vagy sem.

Figyelnek a partnerük visszajelzéseire, a hangokra és arckifejezésekre, és egyáltalán nem önzők az ágyban (de tény, hogy cserébe ugyanezt várják el a másiktól is).

Emiatt tudják nagyon hamar kideríteni, mi az, ami mindkettejük számára élvezetes.

Ráadásul, mivel egy introvertált tisztában van azzal, ő mit akar, és számára mi kielégítő, ezt biztosan a partnere tudtára is adja!

 

Nincs gyorsaság

Fontos számukra a szexuális együttlét, ezért nem is igazán hajlandóak egyéjszakás kalandokba belemenni.

Akivel lefekszenek, az valóban jelent is számukra valamit; persze ez nem feltétlenül utal arra, hogy életük szerelmének gondolják a másik felet, de számukra az a minimum, hogy először kiismerik a partnerüket.

Az első találkozásokon nagyon ritkán hajlandóak felmenni valakihez.

Épp ezért az együttlétek nem lesznek párperces gyorsmenetek, ami után mindenki megy a dolgára.

Egy introvertált személyiség szereti kiismerni a másikat a takaró alatt, új dolgokat megtapasztalni, és az érzékekre hagyatkozni, ezért biztos, hogy a kezdeti időszakban a szex hosszú ideig fog tartani.

 

Szexuális kémia

Többféle kémia is jelen lehet két ember között, egy introvertált számára pedig a szexuális kémia elengedhetetlen a jó együttlétekhez.

Azonnal megérzik, ha ez valakivel jelen van, és ebből már tudják is, hogy a szex biztosan jó lesz.

Ha ez hiányzik, és több találkozó után sem alakul ki, nem igazán nyitottak a további ismerkedésre.

De amennyiben jelen van, úgy szeretnek az érzelmeikre hagyatkozni, még inkább felerősíteni ezt a köteléket, és ahelyett, hogy a fejükkel gondolkodnának az ágyban, inkább átadják az irányítást az érzékeknek.

Úgyhogy ne tévesszen meg az, amit az introvertáltakról mondanak; sokszor a legcsendesebb személyek tudják a legizgalmasabban élni az életet!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást