Stílus / Test

8 inspiráló tetoválás kutyásoknak – a legkülönlegesebb minták

Ha van kutyád, bizonyára te is családtagként kezeled és talán az egyik legjobb barátodnak tekinted. Sokan pontosan emiatt gondolják úgy, hogy tetoválással is kifejeznék azt, mennyire szeretik a kedvencüket, éppen ezért rengeteg csodaszép mintát találni, a kicsiktől a nagyobbakig. Ha az egészen aprócska, alig észrevehető, vonalas minták közül válogatnál, vagy éppen egy nagyobb ábrán gondolkodsz, ami színes és élethű, akkor is megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet!

Össze is gyűjtöttünk néhányat, amiből te is inspirálódhatsz, ha éppen azon gondolkozol, hogyan állíts örök emléket a kutyusodnak! 

Az egyszerű, apró rajz

Egyáltalán nem feltűnő, viszont pont emiatt aranyos ez a vékony vonalakkal készült, stilizált minta. 

Jól mutat a csuklódon vagy a felkarod belső részén is, ráadásul gyorsan elkészül és még satírozni sem kell, szóval ha nem bírod a fájdalmat, ez nyerő választás lehet! 

 

Színes, minimalista

Az ezekhez hasonló minták is hihetetlenül népszerűek, ráadásul a méretükkel sincs probléma, hiszen a kisebbtől a nagyobbig bárhogy el lehet őket készíteni.

Mivel halvány a színük, nem annyira feltűnőek, ráadásul elképesztően élethűek is! Ha színes mintát szeretnél, válassz hasonlót!

Olvastad már?  Pozitív megerősítés tetoválás formájában: minták, amik megnyugtatnak, ha rájuk pillantasz

 

Tappancs lenyomat

Elképesztően cuki, ha a kutyusod mancsának lenyomatát viseled magadon, alá pedig a nevét is felvarrathatod.

Ez a tetoválás jól mutat a karodon és a hátadon is, a különlegessége, hogy tulajdonképpen a kutyád „készíti” el az alapot, amit aztán átrajzol a tetoválóművész.

 

Minimalista fülek

Az idei év legnagyobb trendjének az állatos tetoválások terén az ehhez hasonló minták számítanak, amin csak a kedvenced fülei láthatóak.

Ez pont elég arra, hogy tudd, kit is ábrázol a rajz, viszont ezt sem kell satírozni és többféle méretben is el lehet őket készíttetni.

 

Pacsi

Nagyon aranyos ez a pacsis minta, hiszen szimbolizálja a köztetek lévő kapcsolatot és igazán különleges is!

Kerülhet a lábadra és a karodra is, szinte bárhol jól mutat a testeden, ráadásul a vékony vonalaknak köszönhetően nem is hivalkodó!

 

Virágkoszorúban

Az ehhez hasonló, finom tetoválások is nagyon népszerűek, hiszen szinte vízfesték-szerűnek tűnnek, nem túlságosan élénkek a színeik, viszont ettől nagyon nőiesek.

A kutyusod arcképe egy virágkoszorúval pedig szuper választás, ha élethű mintát szeretnél készíttetni róla!

 

Olvastad már?  10 apró páros tetoválás, amely jól mutatja, hogy összetartoztok

A szögletes

Néhány éve robbantak be az ehhez hasonló minták, viszont rengetegen kedvelik őket, hiszen apró méretben is elkészíthetőek és viszonylag gyorsan, kevés fájdalommal készíthetőek el.

Akár a bokádra, akár a csuklódra szeretnéd varratni, remekül mutat majd!

 

Aprócska, stilizált rajz

Ismét egy olyan minta, ami pici, viszont hihetetlenül aranyos!

Ha nem szeretnél feltétlenül részletes, teljesen élethű mintát a kedvencedről, akkor válaszd az ehhez hasonló rajzokat, amik elképesztően aranyosak, hiszen olyan, mint ha a kedvenced egy rajzfilm szereplője lenne!