Ilyen a tökéletes mosdókagyló és a hozzá passzoló ideális csaptelep

Ilyen a tökéletes mosdókagyló és a hozzá passzoló ideális csaptelep

Címlap / Otthon / Dekor / Ilyen a tökéletes mosdókagyló és a hozzá passzoló ideális csaptelep

Milyen mosdókagyló típusok léteznek?

Legyen a kiindulópontunk a legtöbb helyen a mai napig használt klasszikus típus, amely az esetek nagy részében fehér porcelánból készül, igény szerint pedig mosdólábbal együtt is beszerelhető, elrejtve ezzel a szifont. Előnye, hogy igen költséghatékony, viszont nem beépíthető.

Ezzel ellentétben beépíthető mosdókagylók pultba vagy bútorba is beépíthetők, vagyis igen változatos megoldási módokat kínálnak. Ugyanez igaz az anyagukra és formavilágukra is, ugyanis számtalan típus között találhatjuk meg a kedvencünket. Emellett a ráépíthető mosdó is számtalan lehetőséget kínál, hiszen mind a modern, mind pedig a klasszikus fürdőszobákba remekül illeszkedik ez a típus, Lényege, hogy bútorra vagy pultra és rátehető és olyan, akár egy külön álló „mosdótál”. A porcelán mellett választhatunk olyat, amely kőből, üvegből vagy akár márványból készült, tovább növelve ezzel a különlegességüket.

Nem maradhatnak ki a sorból a szárnyas mosdók sem, amelyek esetében a mosdókagyló oldal irányba is kinyúlik, vagyis pultként is funkcionál ez a része. Könnyen tisztítható, higiénikus, ráadásul pultba vagy bútorba is beépíthető igény szerint.

Végül, de nem utolsósorban említést kell tenni a szekrénybe épített mosdókról is, amely esetében bútor és a mosdókagyló egyben érkezik, vagyis nem kell bajlódni a be- vagy ráépítéssel. A kagyló lehet kerek, szögletes, klasszikus vagy modern, így minden stílusú fürdőszobába tökéletesen illeszkedik. A kialakítások mellett a mosdókagylók anyagára is érdemes hangsúlyt fektetni. A fehér porcelán tisztán tartása nagyon könnyű, míg a kőből, márványból vagy fából készült modellek bár sokkal mutatósabbak, mindenképpen speciális tisztítást igényelnek. Ez fontos mérlegelni a vásárlás előtt.

A Teka csaptelepek bármelyiket jó választás lehet

Ha megvan a minden szempontból tökéletes mosdókagyló, itt az ideje, hogy megtaláljuk hozzá az ideális csaptelepet is. Mivel ezeket a kiegészítőket jellemzően hosszú távra vásárolja az ember, nem kérdés, hogy számít a minőség, így ajánlott megbízható gyártót választani. Ugyanakkor nem utolsó szempont a kinézet sem, ugyanis tökéletesen kiegészíthetik a megálmodott stílust bármelyik vizes helyiségben. Végezetül lényeges figyelembe venni mindezt a praktikum szempontjából is, hiszen fontos, hogy megfelelően kézre álljon és jól illeszkedjen a választott helyére a beüzemelt csaptelep. Emellett figyelembe kell venni a vízkiállást is, nem mindegy ugyanis, hogy fali vagy álló csaptelepet kerül a kosarunkba. E három kritérium mindegyike megtalálható a Teka termékeiben.

A Németországban gyártott csaptelepek ma már világszerte ismertek megbízhatóságukról, hatékonyságukról és pontosságukról, ami ne meglepő, hiszen a cég több mint száz éve szolgálja ki a vásárlóit. Nem véletlen, hogy nem egy hazai háztartásban megtalálható a Teka termékcsaládok valamelyike.

A fentiek alapján látható, hogy bár számos különböző szempontot kell figyelembe venni a vásárlás során, bizony létezik a tökéletes mosdókagyló-csaptelep kombináció.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást