Életmód / Ezotéria

Az Ikrek személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Az Ikrek személyiségjegyei – 5 meghökkentő, de igaz tulajdonság

Az Ikrekről az a hír járja, hogy kicsit – vagy talán nem is olyan kicsit – szétszórtak, pedig erre az összetett, különleges csillagjegyre messze nemcsak ez jellemző. A jegy szülöttei nemcsak barátságos és érdekes emberek, hanem olyan személyiségek, akik örök nyughatatlanok és folyamatosan az új tudást szomjazzák. Nézzük, mi az az öt meglepő tulajdonság, ami az Ikreket ilyen egyedülállóvá teszi.

1. Inkább elsétál a vita elől

Az Ikrek híresen konfliktuskerülő, egyszerűen képtelen elviselni a drámát. Főleg akkor viselkedik így, mikor meddőnek ítéli meg a vitát, hiszen a felesleges feszültség helyett inkább a saját, fontosabb dolgaira fókuszál. Agya ugyanis folyamatosan pörög, tele van új ötletekkel és gondolatokkal, így nem könnyű számára egyetlen – pláne haszontalan – dologra koncentrálni. 

2. Ha sarokba szorítják, bosszút áll

Az Ikrek alapvetően kifejezetten békés csillagjegy, de ha úgy érzi, fenyegetik, nem habozik alaposan helyre tenni az illetőt.

Mivel független személyiség, akit nem lehet irányítani, mindig a saját útját járja.

Amennyiben ezt valaki nem tartja tiszteletben és az Ikrek úgy érzi, kontrollálni akarják, jobb esetben csak eltávolítja környezetéből az illetőt, de ha valaki feldühíti, nem fél kiállni magáért és ilyenkor bizony nem válogatja meg a szavait. Olyan ember, aki nem fogja vissza magát, ha be kell olvasnia valakinek, így sokszor – finoman szólva – elég nyers tud lenni. 

3. Nincs türelme panaszkodó embereket hallgatni

Az Ikrek – mint említettük – állandóan elfoglalt, hiszen folyamatosan saját csapongó gondolatait és kreatív ötleteit rendezgeti a fejében, így nem meglepő, ha nincs türelme azokra, akik mindenbe belekötnek és csak panaszkodni tudnak. Aki olyan, mint egy rossz lemez és ugyanazokat hajtja, arra az Ikrek nem sok időt fecsérel, mert inkább olyan személyiségek felé gravitál, akik stimulálják az agyát.

Azokat értékelik, akik izgalmas történetekkel és jó humorukkal szórakoztatják. Olyan emberek társaságát keresik, akikkel egy hullámhosszon vannak és együtt ötletelhetnek velük. 

Kép: photo_life/depositphotos.com

4. Hajlamos a furcsa viselkedésre és szélsőséges érzelmekre

Az egyik legkiszámíthatatlanabb csillagjegy az Ikrek, így nem csoda, ha ismerősei néha a fejüket vakarják fura viselkedésén. Mellettük sosem unalmas az élet, hiszen ha úgy érzik, valami egyhangú, gyorsan megkavarják és feldobják a helyzetet.

Kíváncsiságuk és tudásszomjuk szinte csillapíthatatlan, gyakorlatilag minden érdekli őket, így nehéz velük tartani a lépést.

Képtelenek lehorgonyozni egy bizonyos dolog mellett, érdeklődésük és szenvedélyük annyira szerteágazó.

Előszeretettel flörtölnek is, sokszor úgy, hogy már nyakig benne vannak az udvarlásban, mire észreveszik magukat, pedig csak arról van szó, hogy hihetetlenül jól bánnak a szavakkal és alapvetően nagyon barátságosak. Emocionális spektrumuk egészen szélsőséges, a jó és rossz érzelmeket is ugyanolyan intenzíven élik meg. Ennek köszönhetően tudnak nagyon boldogok és rendkívül levertek is lenni.

5. Mindenkit rá tud beszélni bármire

Remek beszélőkéjük van és ha akarnak, nagyon meggyőzőek tudnak lenni. Az Ikrek sokoldalú ember, aki könnyen adaptálódik, így erőlködés nélkül idomul az új helyzetekhez. Ennek köszönhetően hihetetlen képessége van arra, hogy rábeszéljen valakit, gyakorlatilag bármire, de úgy, hogy a végén az illető azt hiszi, az egész az ő ötlete volt.

Remek megfigyelő, környezetét folyamatosan vizsgálja, ezért ösztönösen ügyesen nyomoz ki minden turpisságot.

Ha egy Ikrek valaminek a végére akar járni, akkor sose becsüld alul, mert hamar megtudja az igazságot.  

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

3 hozzászólás

 • Avatar
  Katalin Ferencz
  2020.10.08., 07:39

  Valóban, minden jellemzés egyezik a személyiségemmel!

  Válasz
  • Szőke Angéla
   Szőke Angéla
   2020.10.08., 12:58

   Szia Katalin! A csillagok ritkán tévednek 🙂

   Válasz
 • Avatar
  Bánszegi Endre
  2020.11.01., 19:54

  Ez megdöbbentően jellemző tulajdonság rám nézve! Alapjában spirituális beállítottságú vagyok és most úgy érzem magam mint kinek a tulajdoságait “vki” előre megkomponálta volna! Félelmetes!

  Válasz

Írj egy hozzászólást