Bosszút áll, nem vitázik. Az Ikrek 5 meghökkentő, de igaz tulajdonsága

Bosszút áll, nem vitázik. Az Ikrek 5 meghökkentő, de igaz tulajdonsága

Címlap / Életmód / Ezotéria / Bosszút áll, nem vitázik. Az Ikrek 5 meghökkentő, de igaz tulajdonsága

Az Ikrekről az a hír járja, hogy kicsit – vagy talán nem is olyan kicsit – szétszórtak, pedig erre az összetett, különleges csillagjegyre messze nemcsak ez jellemző. A jegy szülöttei nemcsak barátságos és érdekes emberek, hanem olyan személyiségek, akik örök nyughatatlanok és folyamatosan az új tudást szomjazzák. Nézzük, mi az az öt meglepő tulajdonság, ami az Ikreket ilyen egyedülállóvá teszi.

1. Inkább elsétál a vita elől

Az Ikrek híresen konfliktuskerülő, egyszerűen képtelen elviselni a drámát. Főleg akkor viselkedik így, mikor meddőnek ítéli meg a vitát, hiszen a felesleges feszültség helyett inkább a saját, fontosabb dolgaira fókuszál. Agya ugyanis folyamatosan pörög, tele van új ötletekkel és gondolatokkal, így nem könnyű számára egyetlen – pláne haszontalan – dologra koncentrálni. 

2. Ha sarokba szorítják, bosszút áll

Az Ikrek alapvetően kifejezetten békés csillagjegy, de ha úgy érzi, fenyegetik, nem habozik alaposan helyre tenni az illetőt.

Mivel független személyiség, akit nem lehet irányítani, mindig a saját útját járja.

Amennyiben ezt valaki nem tartja tiszteletben és az Ikrek úgy érzi, kontrollálni akarják, jobb esetben csak eltávolítja környezetéből az illetőt, de ha valaki feldühíti, nem fél kiállni magáért és ilyenkor bizony nem válogatja meg a szavait. Olyan ember, aki nem fogja vissza magát, ha be kell olvasnia valakinek, így sokszor – finoman szólva – elég nyers tud lenni. 

Kép: photo_life/depositphotos.com

3. Nincs türelme panaszkodó embereket hallgatni

Az Ikrek – mint említettük – állandóan elfoglalt, hiszen folyamatosan saját csapongó gondolatait és kreatív ötleteit rendezgeti a fejében, így nem meglepő, ha nincs türelme azokra, akik mindenbe belekötnek és csak panaszkodni tudnak. Aki olyan, mint egy rossz lemez és ugyanazokat hajtja, arra az Ikrek nem sok időt fecsérel, mert inkább olyan személyiségek felé gravitál, akik stimulálják az agyát.

Azokat értékelik, akik izgalmas történetekkel és jó humorukkal szórakoztatják. Olyan emberek társaságát keresik, akikkel egy hullámhosszon vannak és együtt ötletelhetnek velük. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

6 hozzászólás

 • Katalin Ferencz
  2020.10.08., 07:39

  Valóban, minden jellemzés egyezik a személyiségemmel!

  Válasz
  • Szőke Angéla
   2020.10.08., 12:58

   Szia Katalin! A csillagok ritkán tévednek 🙂

   Válasz
 • Bánszegi Endre
  2020.11.01., 19:54

  Ez megdöbbentően jellemző tulajdonság rám nézve! Alapjában spirituális beállítottságú vagyok és most úgy érzem magam mint kinek a tulajdoságait „vki” előre megkomponálta volna! Félelmetes!

  Válasz
 • Annamarii
  2022.07.24., 13:56

  Rám egy része egyáltalán nem volt igaz mivel imádok veszekedni

  Válasz
 • Mónika
  2023.02.05., 07:22

  Teljesen igaz minden szava! Köszönöm! ☺️😁

  Válasz
  • Chaba
   2023.06.25., 11:21

   Mert egy iker mindent érezni akar. Mi den erdekli. Nagyon szerelmes vagy nagyon gyűlöl! Vagy rajong valaki ért vagy átnéz rajta. A két véglet!! Ha szeret az életet adja. De ha nem!!!!!! Azt is banni fogod hogy megszulettel!! És nincs közép út! Amúgy szerintem ha szeretik és ezt érzi akkor hűséges! Nem szeret hazudni!!! De ha kell jobban tud mindenkinél! Mert okos ,van szó kincse, és mivel mindig monitorozza a környezetet tanul! Mindent , mindenkitől. Tehát a hazugságot is ismeri,mert felismeri. És csak annyi a dolga hogy vissza mondja a leckét!!!

   Válasz

Írj egy hozzászólást