Ha így hordod a hajad, a legtöbb férfinak nem fog tetszeni

Ha így hordod a hajad, a legtöbb férfinak nem fog tetszeni

Címlap / Stílus / Haj / Ha így hordod a hajad, a legtöbb férfinak nem fog tetszeni

Egy magazin ugyanis egy anoním felmérést végzett az urak körében, arra keresve a választ, mely hajkoronák tetszenek nekik a legjobban. Az alábbi öt hajkorona az végzett az utolsó helyeken.

1/5 Borzos haj

Mikor egy modell – számunkra – jópofa, borzos hajáról kérdezték a férfiakat, az urak bizony nem fogták vissza magukat, 10-ből mindössze három pontra értékelték.

Véleményük szerint ugyanis ápolatlan hatást kelt, „mintha felkelés után nem fésülködött volna meg.” Ugyan a 2019-es év nagy trendje volt a sokrétegű, borzos frizura, úgy tűnik, a férfiak mégsem nem barátkoztak meg ezzel a hajjal.

Egyesek azt is közölték, hogy szívesen adnak egy hölgynek pár forintot arra, hogy vegyen egy fésűt, míg mások megjegyezték, hogy jobban oda kellene figyelnie a külsejére. Mi, nők, bármennyire is szeretjük a borzolt sérót, a férfiaknak sajnos nem fog bejönni.

2/5 Rövid haj, fiúsan

Meglepődtünk? Ugye nem. A rövid hajú modellek fotóra adták a férfiak a legkevesebb pontszámost és messze a legnegatívabb reakciókat.

Hiába nézett ki végtelenül elegánsan Emma Watson rövid hajjal, vagy hiába szívdöglesztő Halle Berry is a kurta frizurájával, ennek ellenére a legtöbb férfi nem szeretné, hogy barátnőjének rövid haja legyen.

Összefoglalva a válaszokat, egyszerűen fiúsnak tartják és kész. Legyen bármilyen szép arcú, vagy kívánatos egy nő, igazán nőies a férfiak szerint csak hosszú hajjal lesz.

Rövid haj
istockphoto

3/5 Póthaj

Legyen ragasztott, rácsatolt, vagy bevarrt, a férfiak utálják a póthajat.

Sokuk szerint kényelmetlen, hiszen ha romantikusan bele akarnak túrni kedvesük hajába, akkor beleakad a kezük, illetve akármennyire is hisszük, hogy becsapjuk őket, ők bizony messziről kiszúrják, ha egy nő hosszú fürtjei a fodrásza keze munkáját dicsérik.

Mivel a férfiak a nők megjelenésével kapcsolatban szinte mindig a természetességet részesítik előnyben, kijelenthetjük, hogy a „más tollával való ékeskedés” egyáltalán nem jön be nekik.

Oldalak: 1 2

4 hozzászólás

 • Tyirják
  2020.10.25., 02:04

  Könyörgöm drága nők! Legyen lófarokba a hajatok, ha úgy jól esik. Nyugodtan tetessetek be póthajat! Nem bánom! Csak kérve kérlek titeket: NE VÁGASSATOK! :(((

  Válasz
 • ELA
  2021.01.19., 20:09

  A volt baratom imadta a lofarkot.
  A mostani baratom imadja ha kocos a hajam.
  Az egyik bnomnek irigyre melto condor haja van, es odaig vannak erte a ferfiak.
  Es vannak nok akiknek a rovid Haj es jol all.
  Nem tudom milyen felmeresrol van szo. De ha ez igaz is… Szoke Angela cikkjeinel neha nem vagyok biztos… (allitasa szerint a zoltseg eves karos a kornyezetre)
  Szoval ha igaz is, en nem a tobbsegnek akarok tetszeni, hanem annak a ferfinak aki engem ugy szeret es ugy fogad el ahogy en jol erzem magam. Aki miatt nem kell megvaltoztatnom a hajamat.

  Nagyon remelem hogy egyetlen gondor haju holgy se gondolkozik hajegyenesitesen egy ilyen but a cikk miatt.

  Válasz
 • janika
  2021.03.07., 12:18

  ha a nö a halyát nema hónaalat horgya vagyanemi szerbén akor vonzó
  a sekkét viszont borotvája ha ota halya mer az nemszép

  Válasz
 • biomami
  2021.03.07., 14:49

  Mindenkinek más tetszik, de, kortól is függ, 60 felett vágás-formázás, a kevés-gyér hajat jobban lehet formázni akár naponta is, mert nincs más lehetőség, csak parókára, de, az eléggé kínos és nyáron meleg is. Tehát, ezt nem lehet csak a férfi kívánságra bízni.

  Válasz

Írj egy hozzászólást