Stílus / Haj

Ha így hordod a hajad, a legtöbb pasinak nem fog bejönni

Egy magazin ugyanis egy anoním felmérést végzett az urak körében, arra keresve a választ, mely hajkoronák tetszenek nekik a legjobban. Az alábbi öt hajkorona az végzett az utolsó helyeken.

Borzos haj

Mikor egy modell – számunkra – jópofa, borzos hajáról kérdezték a férfiakat, az urak bizony nem fogták vissza magukat, 10-ből mindössze három pontra értékelték.

Véleményük szerint ugyanis ápolatlan hatást kelt, „mintha felkelés után nem fésülködött volna meg.” Ugyan a 2019-es év nagy trendje volt a sokrétegű, borzos frizura, úgy tűnik, a férfiak mégsem nem barátkoztak meg ezzel a hajjal.

Egyesek azt is közölték, hogy szívesen adnak egy hölgynek pár forintot arra, hogy vegyen egy fésűt, míg mások megjegyezték, hogy jobban oda kellene figyelnie a külsejére. Mi, nők, bármennyire is szeretjük a borzolt sérót, a férfiaknak sajnos nem fog bejönni.

Rövid haj

Meglepődtünk? Ugye nem. A rövid hajú modellek fotóra adták a férfiak a legkevesebb pontszámost és messze a legnegatívabb reakciókat.

Hiába nézett ki végtelenül elegánsan Emma Watson rövid hajjal, vagy hiába szívdöglesztő Halle Berry is a kurta frizurájával, ennek ellenére a legtöbb férfi nem szeretné, hogy barátnőjének rövid haja legyen.

Olvastad már?  Igénytelen nőnek tűnsz mások szemében, ha ebben az 5 dologban magadra ismersz

Összefoglalva a válaszokat, egyszerűen fiúsnak tartják és kész. Legyen bármilyen szép arcú, vagy kívánatos egy nő, igazán nőies a férfiak szerint csak hosszú hajjal lesz.

Póthaj

Legyen ragasztott, rácsatolt, vagy bevarrt, a férfiak utálják a póthajat.

Sokuk szerint kényelmetlen, hiszen ha romantikusan bele akarnak túrni kedvesük hajába, akkor beleakad a kezük, illetve akármennyire is hisszük, hogy becsapjuk őket, ők bizony messziről kiszúrják, ha egy nő hosszú fürtjei a fodrásza keze munkáját dicsérik.

Mivel a férfiak a nők megjelenésével kapcsolatban szinte mindig a természetességet részesítik előnyben, kijelenthetjük, hogy a „más tollával való ékeskedés” egyáltalán nem jön be nekik.

Göndör haj

Emlékszünk a nyolcvanas évekre? Ha valaki túl fiatal hozzá, akkor elmondom, hogy akkoriban mindenki göndörítette a haját: daueroltatta, csavarókba rakta, hajsütővassal pöndörítette.

Manapság pedig mi a trend? A szögegyenes haj, tehát mindenki szorgalmasan vasalja.

Lehet, hogy a göndör haj a mai férfiakat a nyolcvanas évekre emlékezteti? Mindenesetre a felmérés szerint sajnos nem tetszik nekik…

Lófarok

Bármennyire is szeretjük mi nők lófarokba kötni a hajunkat, sajnos – nem kis meglepetésre – a férfiaknál nem nyerő ez a módi. A szoros, gondosan hátrafésült lófarkat mesterkéltek és hivatalosnak találták, viselőjét túl komolynak és humortalannak tippelték.

Olvastad már?  Ez történik, ha egy hétig nem mosod ki az ágyneműdet

A helyzet a borzas, könnyed lófarokkal sem volt sokkal jobb, hiszen azt – ahogy minden direkt-borzos frizurát – ápolatlannak és túl nemtörődömnek látták, illetve az is elhangzott, hogy „úgy tűnik, mintha a lány nem akart volna időt szánni a megjelenésére”.

Az a rossz hírem, hogy ha félórát töltöttél a tükör előtt, hogy a szexi kócos lófarkad megkreáld, azzal a fiúknál éppen az ellenkező hatást fogod elérni.