Ha a 7-ből 3 igaz rád, még ne tervezd a közös jövőt!

Ha a 7-ből 3 igaz rád, még ne tervezd a közös jövőt!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ha a 7-ből 3 igaz rád, még ne tervezd a közös jövőt!

Minden tökéletes, a kiszemelt pasi végre randira hívott, és azóta is találkozgattok. De vajon ő is olyan komolyan gondolja mindezt, ahogyan te, vagy csak átmeneti kalandnak tekint? Lehet, hogy udvarias és előzékeny – különben miért is lennél vele? – de ez még nem jelenti azt, hogy komolyabb érzelmeket táplálna. Ha az alábbi jeleket érzékeled, még ne nagyon éld bele magadat a közös jövő gondolatába.

Nem ismeritek egymás barátait

Az ember a párját nem csak azért mutatja be a barátainak, mert büszke rá, hanem természetesen azért is, mert kíváncsi a véleményükre. Ha már hetek óta randizgattok, de még soha egyetlen barátjával sem találkoztál, akkor ez a srác valószínűleg még nem jutott el arra a szintre, amikor a barátai véleményére kíváncsi – hiszen még úgy érzi, nincs miről nyilatkozni.
Az is intő jel lehet, ha te hiába ajánlod fel, kibújik a lehetőség alól, amikor a te barátaiddal találkozhatna, hiszen ezzel már kicsit a mindennapi életed részévé válna.

Hogyan mutat be téged?

Ha mégis összefutnátok egy ismerőssel, figyeld meg, hogyan mutat be – a barátnőjeként, vagy éppen csak a nevedet mondja? Ha a „titulust” nem is teszi hozzá, az még nem feltétlenül jelent rosszat, hiszen nem mindenki használja szívesen ezt a szót, és a bemutatkozások többsége amúgy is esetlen szokott lenni, de más módon is nyilvánvalóvá teheti, hogy összetartoztok.
Ha azonban nem ölel át közben, sőt hirtelen elengedi a kezedet is, akkor nagy valószínűséggel ő fejben még nem lépett a következő szintre.

Távlati tervek

Az még normális, ha nem kezditek el közös gyermekeitek nevét tervezgetni néhány hónap után, de egy jegy egy színházi előadásra, ami csak néhány hét múlva lesz, vagy akár egy néhány hónap múlva esedékes hosszú hétvégés kiruccanás ilyenkor már belefér.
Ha a srác ezek elől sorra kitér, vagy hajlandó beszélni róla, de lépéseket láthatóan nem tesz, halogat, mintha félne a végleges lépéstől – például a jegyek megvásárlásától vagy a szálloda lefoglalásától – akkor valószínűleg még nem akar elköteleződni.

Időhiány

Mindenkinek vannak húzósabb időszakok az életében, és egyébként egy komoly kapcsolat ismérve, hogy ezeket is átvészelitek. De még a legsűrűbb napirend mellett is belefér, hogy, ha nem is töltitek együtt az estét, megigyatok valahol egy kávét, vagy együtt vacsorázzatok – elvégre enni úgyis kell.
Ha egy hét is eltelik anélkül, hogy találkoznátok, mert mindig valami fontosabb dolga van, az azt is megmutatja, hogy te hol foglalsz helyet a fontossági listáján.

Felszínes témák

Nem kell minden este lelkizni, de ha az összes beszélgetésetek csak annyiból áll, hogy elmondjátok egymásnak, mivel telt a napotok, vagy megbeszélitek, honnan rendeljetek pizzát, az már intő jel lehet.
Ha a srác minden komolyabb kérdés elől kitér, vagy megpróbálja egy tréfával elütni azt, valószínűleg még nem alakult ki benne a bizalom irántad.

Otthon ülős

Az otthon ülős, összebújós, romantikus estékkel semmi baj, de ha a kapcsolat csak ezekből áll, az már gyanúra adhat okot.
Ha a srác egyáltalán nem szeretne nyilvános helyre menni veled, ódzkodik a közös programoktól, és elégedett azzal, hogy a közösen eltöltött idő 95 százalékát az ágyra centralizáljátok, akkor nem biztos, hogy hosszú távra tervez.

Te csak ne posztolgass!

A technológia korában már nehéz eltitkolni, hogy ki kivel és hol van.
Nem kell, hogy teleposztoljátok egymás üzenőfalát, hiszen egy kapcsolat komolyságának nem ez a fokmérője, de ha láthatóan a víz is kiveri attól, hogy egy közös képetek legyen, vagy akár csak valaki egy közös bejegyzésben említsen titeket, esetleg még a telefont is csak úgy veszi fel, hogy átmegy a másik a szobába, akkor valószínűleg nem véletlenül akarja fű alatt tartani a viszonyotokat.

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!